2777
2789

۱۰۰رحمت ب خر و گاو ب قران 

زنکه بیشعور تو پارک ب راحتی گوش بچمو کشیده   

روی سرسره ک همه بچه ها با هم سر میخورن همزمان پسرمنم بین اونا میشینه میاد پایین یکی جلو بچه من بوده میره ب مامانش میگ ک این منو لگد زده مامانش بدون سوال جواب میاد صاف گوش بچه منو میکشه میگ دفعه آخرت باش ها   

دیدم بچم با گریه میگ مامان این منو زده میگم کی نشونم داشت زنکه با دوتا بچه هاش داشت سریع میرفت گفتم کی اینو میگی زنکه شروع کرد ب داد و فریاد ب بچم ک الکی قِرِشمار بازی درنیار اول تو زدی   گفتم این چ طرز حرف زدن با بچس داد و بیداد چرا میکنی بعدم گفت خب میگم اول اون زده ..یعنی زنکه یک هوچی کامل بودا ...من فک کردم بچه زده هیچی نگفتم گفتم ولش کن حالا دو تا همسن هم بودن بعد ک پسرم گفت مامانش زده یعنی شانسش گرفت ک فرار کرد و گرن هیچی براش نمیزاشتم 

اخه ادم ناحسابی بی عقل تو با چ اجازه ای بچه منو زدی ...مگه بچه من مامانش اومده بچتو زده ک توم اومدی بچه منو زدی نفهم عقده ای ..

ک تازه طفلک بچم نزده ها رو سرسره سر خوردن پاش خورده ب اون 

یعنی شانس بیاره من دیگه نبینمشون ک البته اون سمت خیلی کم پیش میاد برم چقدر ناراحتم واقعا 

تازه هنوز وحشی بازی دراورده جلو من سر بچه داد هوار میکنه ک قرشمار بازی درنیار دست پیش نگیر و فلان فلان زنکه وحشی الهی دستت بشکنه ک دست ب بچه مردم نزنی 

این حجم از آدمای سایکو که آزادانه تو دنیا ول می‌چرخن منو می‌ترسونه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی‌ها پاچه پاره هستن چند شب پیش رفتم با پسرم بستنی بخوریم یک خانم دماغش عمل کرده بود اومد آب کرفس بگیره 

نصفش خورد یکباره در اومد به فروشنده گفت این چرا طعمش بده چرا بهم انداختی زود باش پولم بده حالا بلند نعره کشان سلیطه وار در صورتی که می‌تونست یواش بره داخل بهشون بگه بنده خدا فروشنده هر چی یواش حرف میزد مگه اینا ول میکردن گفتم الهی که امثال شماها هیچ وقت به پست هیشکی نخورین خیلی بی آبرو و دریده هستند بعضیا 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

حتما تند تند برو پارک چون دوتا بچه داره حتما میاد

اخه بدشانسی مسیرش خیلی دور اونجا رو همین طوری رفتیم 

تو این دو ماه اوین بار بود رفتیم خیلی دیر ب دیر 

ولی حتما میرم بازم اگ مسافر نبوده باشن