۱۰۰رحمت ب خر و گاو ب قران
زنکه بیشعور تو پارک ب راحتی گوش بچمو کشیده
روی سرسره ک همه بچه ها با هم سر میخورن همزمان پسرمنم بین اونا میشینه میاد پایین یکی جلو بچه من بوده میره ب مامانش میگ ک این منو لگد زده مامانش بدون سوال جواب میاد صاف گوش بچه منو میکشه میگ دفعه آخرت باش ها
دیدم بچم با گریه میگ مامان این منو زده میگم کی نشونم داشت زنکه با دوتا بچه هاش داشت سریع میرفت گفتم کی اینو میگی زنکه شروع کرد ب داد و فریاد ب بچم ک الکی قِرِشمار بازی درنیار اول تو زدی گفتم این چ طرز حرف زدن با بچس داد و بیداد چرا میکنی بعدم گفت خب میگم اول اون زده ..یعنی زنکه یک هوچی کامل بودا ...من فک کردم بچه زده هیچی نگفتم گفتم ولش کن حالا دو تا همسن هم بودن بعد ک پسرم گفت مامانش زده یعنی شانسش گرفت ک فرار کرد و گرن هیچی براش نمیزاشتم
اخه ادم ناحسابی بی عقل تو با چ اجازه ای بچه منو زدی ...مگه بچه من مامانش اومده بچتو زده ک توم اومدی بچه منو زدی نفهم عقده ای ..
ک تازه طفلک بچم نزده ها رو سرسره سر خوردن پاش خورده ب اون
یعنی شانس بیاره من دیگه نبینمشون ک البته اون سمت خیلی کم پیش میاد برم چقدر ناراحتم واقعا
تازه هنوز وحشی بازی دراورده جلو من سر بچه داد هوار میکنه ک قرشمار بازی درنیار دست پیش نگیر و فلان فلان زنکه وحشی الهی دستت بشکنه ک دست ب بچه مردم نزنی