2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم میخام برم خونه پدرم

191 بازدید | 15 پست
عنوان
40 بازدید| 2 پست

حال نوشتن ندارم دو دلم اخه تو زندگی که ادم شوهرش براش جلو کسی احترامش رو نگه نمیداره دیگه ناراحتیش برا چیه 

قضیه مال پری روزه قرار بود با شوهرم بریم بیرون رفتم در مغازش با این وضع حاملگیم دیدم نیس نمیتونستم سرپا وایستم برگشتم یجایی نشستم همون موقع یکی از دوستام زنگید نیم ساعتی طول کشید ی نگا ب گوشی کردم دیدم شوعرم اومده پشت خطی قط ک کردم زنگیدو کلی بدو بیراه و فحش

دیگ گوشیمو گرفته بود خانوادمم زنگیده بودن نگرانم شده بودن 

دیروز شانسی خواهرش اومده بود نهار خونمون زنگید ب شوهرم گفت خانومت میگع کی نهار میای برگشت بهش میگه برین گور بابای فلانی 

زنگیدم اتوبوس ک امروز بزارتم اتوبوس ک برم با بچه تو شکم خال ندارم وسیله جم کنم اگ نبرد هم خودم اسنپ بگیرم ...شما بودین چکار میکردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم اینجوری بود یکم اجازه نده خانوادش بیان خونت بگو نمیتونم خوب بارداری بهش بی اعتنایی کن حرمتشو ن ...

والا دیروز خواهرش همینجوری اومده بود بدون دعوت بدون خبر ...حالا نمیگم کمک هم میکنه خدایی ولی حوصله نداشتم اصلا خیلی حالم بد بود

تو هر چیزی خودتو مقدم بدون بعد هم بیشتر به خودت برس اگر حرفی زد اصلا نادیده بگیرش حتی اره یا نه نگو کم کم میفته گه خوردن بعد جواب ندادن پیشش نخواب جوری بخواب بره تو حال بخوابه یا مثلا چیزی میخوای زنگ نزن اس بده کوتاه و مختصر

ما زنها خودمونو خیلی دست پایین میگیریم همینه بهمون زور میگن اگر کسی بخواد از خونه بره خود نحسشه چون ...

من خانوادم دورن سخته برام اینجا موندن ...اصلا نمیدونم چیکار کنم یعنی کلفت و زبون نفهمه خیلی یابوعه