2777
2789

البته توضیحش زیاده

من ازش کمک اختصاصی میخوام

حس میکنم زیادی ساده لوحانه رفتار میکنم

اگه هستی بهم بگو توضیح بدم

منو به یه صلوات مهمون می کنین؟ ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

ببین خیلی خوب باهام رفتار میکرد و خیلی خوب و صمیمانه حرف میزد تا اینکه موضوع شمارش رو فهمید

توی اینستا باهم چت میکردیم مهربون و شوخ طبع بود اما کلا یه عادت بد داره خیلی بیخیاله و دیر جواب پیام میده با این حال خوب بود باهام

ولی من چن روز قبل شمارشو از گوشی پسرخالم برداشته بودم و بهش نگفته بودم چون دوست پسرخالمع

اونروز گف کار داشتی بزنگ منع اسکول قبل اینکه صبر کنم شماره بده چون ذهنم درگیر ی موضوع دیگ بود و حواسم نبود

بهش گفتم باشه میزنگم بهت شمارت هس

بعد گف از کجا دیگ ضایه بود ک پنهون کنم گفتم از گوشی پسرخالم برداشتم

گف خب چجوری و توضیح دادم یواشکی

بعدش دیدم شاید فک کنه فضولم و خصلت پنهون کاری دارم بهش گفتم بعدش ب پسرخالم گفتم این جریانو🤦🏻‍♀️

از اون روز خیلی سرده

حس میکنم فک میکنه من رابطه دوستیمونو ب پسرخالم گفتم

و دوری میکنه

دیروزم پیام دادم امروز صب جواب داده ندیده بودم پیامتو امروز میزنگم

درصورتی ک غیر ممکنه ک نبینه مگ میشه ادم پیامکای گوشیشو چک نکنع نوتیف میاد ک

حالا من نمیدونم چجوری ماس مالی کنم قضیه برداشتن شماره رو نمیخوام فک کنه هولم😭😂بخدا من دوسش داشتم خواستم شمارشو داشته باشم اما باید ی دلیل قانع کننده و خوب بگم از طرفی من میخوام جذبم بشع! از یه ورم میخوام بهش بفهمونم ک بدم میاد دیر جواب میده و من نمیخوام تو تو اب نمک بمونم🤷🏻‍♀️چی بگم چجوری بگم هم خوشش بیاد هم قانع شه 

ببین خیلی خوب باهام رفتار میکرد و خیلی خوب و صمیمانه حرف میزد تا اینکه موضوع شمارش رو فهمیدتوی اینست ...

نمیشه ببینیش؟بگو کار داشتم نشد منتظر پسر خاله ام بمونم تا شماره اتو ازش بگیرم و اینجور حرفا

اگه ناراحت شدید از ارتباطمونو و اینا دیگه پیام ندم

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

نمیشه ببینیش؟بگو کار داشتم نشد منتظر پسر خاله ام بمونم تا شماره اتو ازش بگیرم و اینجور حرفااگه ناراح ...

ن متوجه نشدین این فک کنم که فکر میکنه پسرخالم رابطمون رو میدونه

خب بگه چه کاری داشتی چی بگم؟ من ک هیچ کاری نداشتم صرفا چون دوسش داشتم شمارشو پیدا کرده بودم😂😭

نمیشه ببینیش؟بگو کار داشتم نشد منتظر پسر خاله ام بمونم تا شماره اتو ازش بگیرم و اینجور حرفااگه ناراح ...

خب دیدنشو چجوری درخواست کنم ازش من ک آرزومه ببینمش خودشم اوایل میگف الان نمیگه اصلا