2777
2789
عنوان

هفته شش بارداری مگه اینطوریه

216 بازدید | 24 پست

چرا هنوز بی بی چکم کمرنگه؟از اولین روز تاخیر کمرنگ بوده تا الان هیچ تغییری هم نمیکنه مگه هرچی میگذره بنا نمیره بالا؟چرا هیچ حالت خاصی ندارم از بارداری بقیه علائم دارن من ن

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازمایش دادی؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش دادی؟

نه وایسادم تاخیرم۱۰روز بشه بعد آزمایش بدم اصن مشکوکم به بی بی چک مگه میشه همینطوری بمونه احتمال داره پریود بشم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه وایسادم تاخیرم۱۰روز بشه بعد آزمایش بدم اصن مشکوکم به بی بی چک مگه میشه همینطوری بمونه احتمال داره ...

خب دختر برو ازمایش بده!

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خوب حتما باید ازمایش بدی و ۳ روز بعد یا یک هفته بعد تکرار کنی و سونو بری

یعنی میگی ربطی به بی بی نداره و پریود نمیشم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره

کند ابعاد و اکوی پارانشیمال نرمال دارد.

سونوگرافی شکم و لگن

مجاری صفرای داخل و خارج کبدی دیلانه نیستند. PV و CBD دیامتر طبیعی دارند.

.مشاهده نشد Cystic Solid توده

کیسه صفرا ضخامت جداری نرمال و محتویات بدون توده دارد. سنگ درون آن مشاهده نشد.

پانکراس و طحال ابعاد و اکوی نرمال دارند. توده فضا گیر در آن ها دیده نمیشود.

کلیه ها ابعاد، اکوی پارانشیم و ضخامت کورتکس در مال دارند. افتراق کورتیکو مدولری طبیعی است.

دیامتر کلیه راست 103 میلی متر و ضخامت پارانشیمال آن : 16 میلی متر

دیامتر کلیه چپ 109 میلی متر و ضخامت پارانشیمال آن 16 میلی متر

سنگ در کالیسهای کلیه راست و چپ دیده نمیشود.

کیست کورتیکال در کلیه ها وجود ندارد.

هیدرونفروز مشاهده نمی شود.

مایع آزاد در حفره شکم و لگن مشاهده نشد.

مثانه ضخامت جداری نرمال داشته سنگ یا توده در آن دیده نشد.

رحم ابعاد و اکوی میومتریال نرمال دارد.

ابعاد رحم 7333 میلی متر

اندومتریال line : 5 میلی متر

تخمدان ها سایز و اگوی نرمال دارند.

ابعاد تخمدان راست 3824 میلی متر

کیست در تخمدان ها وجود ندارد.

ابعاد تخمدان چپ 3625 میلی متر

فولیکول 16 میلی متری در تخمدان چپ و 12 میلی متری در تخمدان راست مشاهده میشود.