2777
2789
عنوان

مامان هایی که دختر نوجوون دارید بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 101 پست
واییی اصلا نبرید کراتین کنه بچه ۱۱ ساله رو از الان وارد این جو‌ ها نکنید با بردن و کراتین کردن مو ان ...

دقیقا منم همینو میگم. اینجوری بهش تلقین میشه که با قیافه ش هی ور بره. باباش هم همینو میگه.

از طرفی خانم ها میگن اینجوری میفهمه که موی صاف هم تحفه ای نیست.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

اسی نمیخوام ناراحتت کنم ولی باید حقیقت جامعه گفته بشه از لحاظ دیدگاه جامعه دختری که پوستش تیره اس و سبزه اس و موهای شدیدا فرفری و سیمی داره خوشگل محسوب نمیشه و دختری که حسابی پوستش سفیده و بوره اون دختر خوشگل تر و زیبا تر دیده میشه حتی توی فامیل هم فامیلا اون دختر دومی تو رو یه جورایی بیشتر دوست دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی بچم کوچیک بود وتا راهنمایی می خوند اینقدر از زیباییهای بچم برای خودش تعریف میکردم از دستاش ا ...

آره دیگه مادر که میشی دور از جون توی قبرم که میری دغدغه بچه همراهته.

دور و برمون بعضی ها هستن طرز فکرشون با من نمی خونه.

مثلا یه بنده خدایی میگه برای دختر کوچولوی 10 ساله رفتم کرم خریدم بزنه به ناحیه های خصوصیش رنگش روشن بشه. فردا شوهر کرد خجالت نکشه.میگم بابا اینجوری داری اعتماد بنفس بچه رو داغون میکنی. یعنی چی بچه رو به قیافه و ظاهرش تا این حد حساس می کنی؟

میگه نه می خوام از الان جلوگیری کنم انگار که حالا رنگ اون نواحی تیره باشه اسمون به زمین میاد.

بچه منم با بچه های یه همچین آدم هایی هم بازیه

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
اسی نمیخوام ناراحتت کنم ولی باید حقیقت جامعه گفته بشه از لحاظ دیدگاه جامعه دختری که پوستش تیره اس و ...

ممنون که نظر جامعه رو گفتی و دریچه حقایق رو به روی من گشودی؟

نظرت چیه به بچه بگم: آره مادر متاسفانه تو واقعا زشتی و هیچ کس تو رو دوست نداره؟

مشکل موهاش نیست اصلا رنگ پوستشه موهاشم کراتین کنی باز به چش جامعه و معیارها زیبایی ما پوسته که رنگش ...

واقعیت اینه نه مشکل رنگ پوستشه و نه مدل موهاش. متاسفانه اکثریت دارن برای اینا راهکار میدن.

مشکل طرز فکریه که توی خود بچه بوجود اومده. من می خوام بچه م به خودش حس خوبی پیدا کنه.

نمی خوام رنگ پوست یا فر موهاشو تغییر بدم. سوال کردم ببینم چجوری می تونم عزت نفس بچه مو بالا ببرم

ممنون که نظر جامعه رو گفتی و دریچه حقایق رو به روی من گشودی؟نظرت چیه به بچه بگم: آره مادر متاسفانه ت ...

خب اسی جان تو الان میگی آررره دخترم تو خوشگلی تو نازی تو قشنگی بعد وقتی که پا توی دبیرستان بزاره هیچ پسری سمتش نمیره بزرگ که بشه خواستگار براش نمیاد دانشگاه که بره پسری سمتش نمیره بعد شما اونجا رو میخوای چه کنی ؟؟ همین الانشم دخترای خوشگل به بدبختی ازدواج میکنن 

واقعیت اینه نه مشکل رنگ پوستشه و نه مدل موهاش. متاسفانه اکثریت دارن برای اینا راهکار میدن.مشکل طرز ف ...

بله منظور منم این بود باید خودش دوس داشته باشه چون هر تغییری بی فایده اس در اصل

خب اسی جان تو الان میگی آررره دخترم تو خوشگلی تو نازی تو قشنگی بعد وقتی که پا توی دبیرستان بزاره هیچ ...

اولا دخترم اینقدر ها هم که شما میگی زشت نیست جانم. و روشن تر بگم اصلا زشت نیست و فقط تصور خودش اینه.

فقط برای اینکه خیلی دوست داری تصورش کنی میگم. چشم های درشت و مژه های بلند داره.گونه هاش برجسته است دماغش جوریه که از بچگی بهش میگن انگار دماغش عملیه و خیلی زیبایی های دیگه ....

دوما من بامید خدا قراره دخترمو جوری بار بیارم که اگه تا آخر عمر هم کسی نیومد سراغش کمبود عاطفی و مالی نداشته باشه. من برای شوهر دادن دخترمو تربیت نمی کنم برای آدم شدن دارم تربیتشون میکنم.

آره دیگه مادر که میشی دور از جون توی قبرم که میری دغدغه بچه همراهته.دور و برمون بعضی ها هستن طرز فکر ...

اتفاقاا منی که دخترم الان 24 سالس و حرفاشو میشنوم ودرگیرش هستم اینکار این مادر محترمو تایید میکنم به این دلیل که منیکه اون کرم سفیدکننده رو برای دخترم تهیه نکردم چند ساله دخترم میگه ناحیه خصوصی من چرا صورتی نیست ویکی از دغدغه هاش رنگ پوست اون ناحیس خب اگر من میدونستم که قراره این بحثا در اینده مطرح بشه خب خیلی زودتر یه کاری براش میکردم که الان این یه موردش رفع شده باشه .

به اندازه موهای سرشون بچه هامون طفلکیا دغدغه دارند کدوم یکیو اخه رفعش کنیم یذره خودشونم باید احساساتشونو کنترل کنند وبه خودشون کمک کنند دیگه