یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۳ ماه موجودی حسابت حداقل ۳میلیون باشه بعد بسته به موجودیت و امتیازت تا ۱۰میلیون بهت وام میده
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
۳ ماه موجودی حسابت حداقل ۳میلیون باشه بعد بسته به موجودیت و امتیازت تا ۱۰میلیون بهت وام میده
توی قسمت راهنما وام توی برنامه بلو میگه میانگین حساب در 3 ماه متوالی 3 تا 10 میلیون و بعد وامی به همون مبلغ به نظرتون یعنی ۳ماه 3 بزارم دوباره 3 میلیون وام میده یا 10؟
توی قسمت راهنما وام توی برنامه بلو میگه میانگین حساب در 3 ماه متوالی 3 تا 10 میلیون و بعد وامی به هم ...
اصلا مشخص نمیکنه من یه هفته ۲۰میلیون تو حسابم ریختم امتیازم خیلی بالا رفت ولی درکل تو اون ۳ماه ۳۵۰۰ ۳۶۰۰توحسابم بود بهم ۵۵۰۰وام داد
میانگین موجودیت تو سه ماه ( میانگین هر ماه جدا حساب میشه ) نباید زیر ۳ تومن بیاد ممکنه ده روز ۱ تومن تو حسابت داشته باشی اگه اون ۲۰ روز مثلا ۵ ۶ تومن تو حسابت باشه جبران میکنه
بعد میانگین کل اینا رو بهت وام میدن تا سقف ۱۰ تومن