2777
2789
عنوان

همه چیز رو به او بسپار ❤❤

185 بازدید | 24 پست

من خیلی شده که از خدا یه چیزایی می خواستم و اصرار می کردم . ولی بعدش می فهمیدم خدا همیشه برامون قشنگتر می چینه 

عزیزم اگه پیامم رو پسندی لایک نکن ممنونتم 😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول دارم ولی خدایا کاش اون وقتی که ذوقشو داریم بهمون بدی قربونت برم

ببین من یه چیزی و خیلی می خواستم ولی بعد از گذشت چند سال خدا رو شکر کردم که بهش نرسیدم 

حالا یه بارم صلاحمون رو در اون چیزی قرار بده که آرزو داریم چی میشه مگه

دیگه اینو من نمیدونم از خودش بپرس 😃😁

دیگه اینو من نمیدونم از خودش بپرس 😃😁

خب دیگه همش صلاح صلاح 

خب دست خودشه که همه چیو تغییر بده 

میتونه صلاح رو تغییر بده و در اون چیزی قرار بده که باب میل ماست 

اما نمیخواد به باب میلمون برسیم 💔

میترسه سرکشی و طغیان کنیم 

بله عزیزم

خدا رو شکر منم یکی دو هفته ای خوندم

الان پریودم بعد پریود میخوام دوباره بخونم

شما حاجت روا شدی

من که دیروز از شخصی که ب خاطرش جعفر طیاز میخوندم ناامید شدم نمیدونم با چ انگیزه ای بخونم

از وقتیم هم نماز اول وقت و نماز شب میخونم کارام ب جای بهتز شدن بدتر شذ هی گره و ضرر. توکارم میفته

نمیدونم دلیلش چیه

خدا رو شکر منم یکی دو هفته ای خوندمالان پریودم بعد پریود میخوام دوباره بخونمشما حاجت روا شدیمن که دی ...

این یه مدت باز بهتر میشه منم پارسال همین بود نماز میخوندم حالم بد میشد ولی ول میکردم بهتر میشد امسال هم دارم نمازم. و میخونم ببینم چی میشه 

یه نصیحتی خواهرانه بهت بکنم برا رسیدن به هیچ کس هیچ وقنت هیچ اقدامی نکن حتی نذر 

ببین من یه چیزی و خیلی می خواستم ولی بعد از گذشت چند سال خدا رو شکر کردم که بهش نرسیدم

استارتر ببخشید من دارم زار میزنم بزام تورو قران دعاکن ریختم بهم مثلمرغی سرش کندن😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

استارتر ببخشید من دارم زار میزنم بزام تورو قران دعاکن ریختم بهم مثلمرغی سرش کندن😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

عزیزم چیشده من متوجه نشدم ان شالله خدا حال دلتو خوب کنهو

عزیزم چیشده من متوجه نشدم ان شالله خدا حال دلتو خوب کنهو

پریود نمیشم دارم دیونه میشم 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺