2777
2789
عنوان

درخواست عکس

188 بازدید | 27 پست

چرا بعضی پسرا با وجود اینکه عکسای پروفایل براشون بازه بازم هر روز درخواست عکس یهویی می کنن حتی شده با حجاب در اوایل رابطه و میگن شرط ادامه ی رابطه ست اگه می دونین ممنون میشم راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخواسته گاردت باز مبشه و اعتماد میکنی و ..... بعد غیبش میزنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

دقیقااا اینم هست

نگو اینم هست بگو قطعا همش همینه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بدون فییلتر دوست دارند

شایدم یهویی می خوان ببینن که ببینن یهویی و بدون آرایش زشتی یا خوشگلی ارزششو داری که باهات تو رابطه باشم و وقتمو برات بذارم این که شما گفتیم میشه

چقدر شکاکی یه عکس دادن مگه چیه که اتو باشه

برای مردها هیچی

ولی زنها دوست دارند با عواطف دوست داشته بشن تا با چهره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین