2777
2789
عنوان

بچه طلاق

391 بازدید | 35 پست

بعضیا فکر میکنن کسی که بچه طلاقه دیگه باید بمیره…

فکر کردم خیلی موضوع مهمیه

بچه های طلاق تو ازدواجشون به مشکل میخورن تو مدرسه به مشکل میخورن حتی تو جامعه به مشکل میخورن 

چرا؟چون خیلیا درکی از این موضوع ندارن

این بچه ها خیلی قوی ان 

نمیدونم اون مصاحبه مریم مومنو دیدید که تازگیا تو اینستا خیلی پر شده یا نه اما امکان نداره که بچه طلاق باشی و حرفاشو نفهمی برات اتفاق نیوفتاده باشه…

اتفاقا اونا بیشتر موفق میشن چون اگه نشن میگن دیدی؟چون بچه طلاق بود موفق نشد دیگه چون بابا بالاسرش نیست مامان بالا سرش نیست!

و فکر کن که اونایی که ازدواج مجدد میکنن و یک لحظه به بچشون فکر نمیکنن چقدر اون آسیبو دو برابر میکنه چقدر سخته آخرش میگن حق زندگی داشت

حق زندگی داشت اما دنیا نمیورد خیلی بهتر بود تا اینکه یه آدم دیگه رو بدبخت کنه

من خیلی تو این سایت این تاپیکارو دیدم که میگن ول کن برو ازدواج کن چرا ول نمیکنی؟

ولی، من خودم مامان بابام دعوا داشتن ولی طلاق نگرفتن و هنوز اون انرژی منفی تو خونه هست

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

اونایی که پدرشون مادرسون باید طلاق میگرفتن و نگرفتن چی؟

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که پدرشون مادرسون باید طلاق میگرفتن و نگرفتن چی؟

نگفتم طلاق بده گفتم آسیبش خیلی زیاده

اینا همش بخاطر پدر و مادرای بی عقله که بدون فکر بچه میارن هردو خیلی سخته

اصلا شده یه قانون اینکه میگن بچه رو ول کنین برید پی زندگی خودتون!!!! هیچکی کار بدی نمیدونه ! میگن عاقلانس🙂

ولی من فک میکنم میشه یه زن بچشو ول نکنه و تلاش کنه برای خوشبخت شدن هم خودش هم اون 

مث خودم که دو ساله دارم طلاق میکیرم حتی برا اذیت کردن شوهرم هم بچه رو موقت ندادم بهش

هر اینده ای برا خودم تصور میکنم بچمم کنارم هست

فک نمیکنم اگه من زن موفقی بشم بچم مانع خوشبختی من بشه

اتفاقا برعکس این بچه کلا خیر و برکته بودنش شاید کنارش به جاهایی برسم که بدون اون نمیتوستم

نمیدونم چرا مردم ما سرشون تو زندگی خودشون نیست، شاید حتی خودشون مسائل شدید تری تو زندگیشون دارن بازم ...

من خودم طلاق گرفتم اما بچه ندارم و حتی اون تفکره درباره ی آدمایی که طلاق میگیرن

حداقل من گند نزدم تو زندگی موجود بی گناه

اصلا شده یه قانون اینکه میگن بچه رو ول کنین برید پی زندگی خودتون!!!! هیچکی کار بدی نمیدونه ! میگن عا ...

خوشبحال بچه ای که مادری مثل شما داره امیدوارم سربلندت کنه عزیزم❤️

اتفاقا بچه هایی که پدرومادر جدا شدن، موفق تر میشن ، در مورد مریم مومن هم که باید بگم خیلی ادم عوضیه. میدونی چرا؟؟؟ چون این دختر دید که مادرش چی کشید. دید که باباهه ولشون کرد رفت و زن گرفت ، دید که باباهه خودش و مادرشو ترک کرد و رفت چرا دوباره با باباش عکس بغل به بغل میزاره؟ 

من خودم طلاق گرفتم اما بچه ندارم و حتی اون تفکره درباره ی آدمایی که طلاق میگیرنحداقل من گند نزدم تو ...

عزیزم حرف شما کاملا درسته ولی همیشه اینجوری نیست

هیچکی بر این اساس ازدواج نمیکنه که شاید یک روزی من طلاق گرفتم، شاید حتی زندگی خوبی داشته باشن ولی بعد چندین سال به مشکل بخورن

در نتیجه همیشه مشکل خانواده هم نیست، این برمیگرده به فرهنگ مردم ما که متاسفانه بعضیا درکی از پذیرش ندارن حتی

براردر منم خانمش معلوم نیست میخواد چیکار کنه دو تا بچه رو یکساله الاخون والاخون کرده من به چشمم اسیل روحی بچه ها رو دیدم نمیدونم واقعا چی بگم خودم همیشه میگفتم تا مطمئن نشید بچه نیارید ولی چون سن بالا ازدواج کردم از همون ماهای اول اقدام کردم که خدا رو موفق نبود الان داره یکسال میشه میگم خدا رو شکر بچه دار نشدم نه به این خاطر که الان بخوام برم طلاق بگیرم اتفاقا شاید ورود بچه توی زمانی که هنوز بهم وابستگی عاطفیمون کمتر بود شناختمون کمتر بود اعتمادمون کمتر بود مشکلات خانوادگی حل نشده بودن خیلی سخت بود یه بچه که کلی با خودش چالش داره رو به زندگی اضافه کنیم و خودش تبدیل میشد به یه معضل بزرگ و اجازه نمیداد بهم نزدیک بشیم چون تمرکزجون به جای خودمون روی بچه میرفت اما حالا شناختمون از هم بیشتره درکمون بیشتره بهم وابسته شدیم و علاقمندیم و بچه بیاد بازم چالش هست اما مسائل رو صد چندان نمیکنه

اتفاقا بچه هایی که پدرومادر جدا شدن، موفق تر میشن ، در مورد مریم مومن هم که باید بگم خیلی ادم عوضیه. ...

اما تو دلش هیچی نیست بعد بیست سال این آدم هنوز گریه میکرد منم تعجب کردم که هیچ خشمی نداشت از پدرش

آدما باهم فرق دارن

اما همه ی حرفاشو درک کردم

اتفاقا بچه هایی که پدرومادر جدا شدن، موفق تر میشن ، در مورد مریم مومن هم که باید بگم خیلی ادم عوضیه. ...

نمیدونه با این کارش ، مامانش چه زجری میکشه؟ خوب بود مامانه هم میگفت منم بچمو ول کنم مثل باباش؟ وقتی با بابای نامردش عکس بقل به بقل میزاره یعنی برای زحمات مادرش هیچ ارزشی قائل نیست