2777
2789
عنوان

بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اما تو دلش هیچی نیست بعد بیست سال این آدم هنوز گریه میکرد منم تعجب کردم که هیچ خشمی نداشت از پدرشآدم ...

از اون حرفایی که از پدرش میزد من دلم میخواست از راه دور وقتی عکس باباهه رو دیدم ببخشید ببخشید ببخشید جر رررر ششش بدم. دو حالت داره یا مریم مومن در مقابل مادرش خیلی نامرده که این چیزارو دیده و دوباره باباشو بغل کرده چون با این کار زخم مادرشو تازه کرده یا حالت دوم داره بزرگنمایی میکنه و دروغ میگه

اما مامانشو سر بلند کرد حداقل

درسته ، بازیگر شد. ولی اون الان باید جونش مامانش باشه. مامان و بابا ی منم جدا شدن، و مامانم منو بزرگ کرد و بابام هیچی. الان جونم مامانمه. درسته مامانشو سربلند کرد ولی وقتی بقل میکنه باباهرو ، مامانه دلش میشکنه میگه نگاه کن زحمتارو من کشیدم الان باباهه دو روزه پیداش شده، دخترم یادش رفته

اصلا شده یه قانون اینکه میگن بچه رو ول کنین برید پی زندگی خودتون!!!! هیچکی کار بدی نمیدونه ! میگن عا ...

چرا نمیذاری بچه رو ببینه؟ وجود پدر به اندازه مادر برای روحیه بچه لازمه...بعضی مردا به هیچ وجه شوهر خوبی نیستن اما بهترین بابا میشن برا بچه هاشون .

اصلا شده یه قانون اینکه میگن بچه رو ول کنین برید پی زندگی خودتون!!!! هیچکی کار بدی نمیدونه ! میگن عا ...

منم اگه جدا شم بچمو میگیرم خداقل تا نه سالگی بمونه بعد دوس داش بره پیش پدرش البته خیلی از زنا واقعن نمیتونن بچرو بگیرن 

منم جداشدم بعداز ۱۸سال زندگی و۵ تابچه .لازم نیست شما سرزنشم کنید چرابچه اوردی وقتی میدونستی باباشون چ کثافتیه ولی خدا بالای سر شاهده دوتا اولیا رو هنو اعتیاد نداشت به دنیا اوردم اون ۳تا ناخواسته وباوسایل جلوگیری مطمعن باردار شدم(اینارو گفتم که هی نگید)الان بچها حتی حاضرنیستن تلفنی جواب تلفن باباشون بدن مواقعی که زنگ میزنه بچه ها عصبی میشن وکلی چیزی میگن تمام خرج باخودمه واصلا خرجی نمیده .روزگاری سختی دارم ولی خداروشکر راضیمم.والبته بچه ها...تومدرسه وهمسایه ودوست هچ کس نمیدونه من جداشدم وبه همه گفتن بابامون شهر دیگه زندگی میکنه ومن از این که اونا از بچه طلاق بودن ناراحتن خیلی ناراحتم میکنه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
منم جداشدم بعداز ۱۸سال زندگی و۵ تابچه .لازم نیست شما سرزنشم کنید چرابچه اوردی وقتی میدونستی باباشون ...

کجای حرفم سرزنش بود؟منظورم با اون دسته ایه که میگن حق زندگی داره و ازدواج مجدد میکنه بچه رو ول میکنه 

میگم کاش دنیا نمی آورد

بله شمارو سرزنش میکنم خیلی زیاد که میدونستی باباشون چه آدمیه و 

باز سکوت کردی باز باز ۹۹ درصد شما مقصرید

کاش واقعا دید جامعه به این بچه ها طلاق عوض بشه اینقدر اذیت نشن حرف نشنون 

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

اما مامانشو سر بلند کرد حداقل

متاسفانه تو اینجا فک میکنن تنها کسایی که تو طلاق و یا دعوا های خانوادگی آسیب میبینن فقط زن و شوهر هستن

اما آسیب دیده اصلی بچه ها هستن

که حتی بعد طلاق پیش کی میمونه؟کجا میمونه؟میتونه با همسر جدید والدینشون کنار بیان یا نه؟

چند بار شاهد ق تل بچه های طلاق توسط ناپدری و نامادری بودیم💔💔💔💔

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

من شوهرم توی ترمینال بچه رو ازم گرفت اگه بدشون ب من تو خونه مردم کلفتی میکنم بزرگشون میکنم 

من شوهرم توی ترمینال بچه رو ازم گرفت اگه بدشون ب من تو خونه مردم کلفتی میکنم بزرگشون میکنم

شوهر من خوشبختانه اصلا حتی پیشنهاد نداد برا نگهداری از بچه 

از خدا خواسته گفت مال تو

کجای حرفم سرزنش بود؟منظورم با اون دسته ایه که میگن حق زندگی داره و ازدواج مجدد میکنه بچه رو ول میکنه ...

بله درست من مقصرم والان پای کاری که کردم موندم .حضانت ۵تاشون باخودمه و یک دقیقه از اینکه از فکرم بگذره بخاطر ازدواج مجدد بخوام تنهاشون بزارم.درسته سنی ندارم وایندم تباه ولی باز مقصر منم وتاوانش میدم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین