2777
2789
عنوان

یک سوال در مورد این موضوع

75 بازدید | 10 پست

اگر شما با مردی اشنا بشید که یک بچه دختر داره

و از شما بخواهد بچشو با خودتون ببرید سر کارتون یعنی ادارتون چون مرده یکم سختش بابت مشکلاتی که براش پیش اومده بچه رو نگه داره

البته هنوز ازدواج رسمی نکردید باهاش و در حد نامزدی یا عقد موقت هستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه شماهم باید با اون بچه ارتباط بگیرین اونم با شما نیاز به فضا داره البته در حضور خود پدر بهتره شکل بگیره که اون بچه ام احساس امنیت کنه 

اما محیط کار خیلی جالب نیست اگر درست متوجه صحبت شما شده باشم 

شما بودید این کارو میکردید؟

فک نکنم  نمیدونم خودت میدونی

ولی هربار هربار نه دیگه،و از الان مطرح شدنش بعد در آینده مشکل ایجاد نکنه توقع داشته باشه اون فقط آزاد باشه ولی شما دخترشو سیر و سرگرم کنی

انگار مثلا از الان سعی داره بسپرتش به تو

نمیدونم بازم ببین ارزششو داره مرد خوبیه در آینده بیشتر نمیشه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

یعنی اون بچه رو گاهی با خودتان به محیط کار نمیارید؟

محیط کار فک نکنم

نمیدونم شغلتون چیه یا اون بچه چند سالشه

اما محیط کار مناسب نمیتونه باشه چون شما درگیر کار هستین و نمیتونی مراقبت کامل انجام بدین

اگرم حواستون به همراهتون باشه که خلل تو کارتون پیش میاد

کاربر آقاست🤦🏻‍♀️

خاک عالم:))))))))))))))))))   از این به بعد قبل نظر دادن جنسیت کاربرو چک میکنمممممممم

ولی خب منم حقیقتو گفتم  حالا ایشون از دید خودش و به عنوان طرف آقا بهش نگاه کنه که دید زنا نسبت به این حرکت چیه. 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

خاک عالم:)))))))))))))))))) از این به بعد قبل نظر دادن جنسیت کاربرو چک میکنممممممممولی خب منم حقیق ...

دقیقا باید چک کنیم

منم فک کردم خانم هستن بخاطر نوع مطرح کردن موضوع

بله از دید یه خانم کاملا نظر داده شد شاید برای ایشونم بهتر بوده و نظر واقعی رو دریافت کردن