2777
2789
عنوان

بیاید بگم دیشب چی شد😔😔🛑

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 63 پست

مردا فقط بلدن ضد حال بزنن وقتی خوشحالی می‌زنن تو حالت حتما خواهرتو که مسخره کردی ناراحت شده پدرت فهمیده 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار قبل تقریبا مشابه این اتفاق افتاده شوهرم نمی‌خواد بیاد ولی به خاطر من میاد دیشب فقط بهم گفت م ...

ب نظر منم ی مدت اصلا نرید بینم پدرتون پا پیش میزاره.حتما اینکارو کنید

خواهرم حق داره اها

نخیرررر شوهرت حق داره

حق داره قهر کنه پاگشا نکنه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

مامانم فقط می‌گفت هیس هیچی نگید هی به بابام می‌گفت هیچ نگو به تو چه باهم اون میگه این میگه تموم میشه

مادرت وپدرت به عنوان بزرگتر اون خونه رفتارشون از همه مسخره تر بوده!!!!!!!

به هرحال فاصله بگیر 

شوهرت دوروز دیگه تا بیای حرف بزنی میگه از بچه همچین خونه ای انتظار بیشتر نمیشه داشت عصبی هستی و فلان

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بعضی آدما حوصله کل کل و سروصدای زیاد ندارنشاید با شما راحتره اینجوری برخورد کردهدیدم آدمای بی اعصابی ...

اون تو خونه هنوز عروسی نکرده همسرم نبود  یا باید به هر دومون می‌گفت یا منا پیش شوهرم این کارا را نمیکرد

شما با پدرت تازه آشنا شدی عزیزم که نمیدونی چطور رفتار کنی که به خودت و شوهرت بی احترامی نشه؟؟؟خب مید ...

اینجوری نیست که نمی‌دونم چرا اینطور شد 

اینکه میگم قبلا اتفاق مشابه افتاده دقیقا همین نبوده که سر مسئله دیگه بوده ولی برگشته رو من هرچه خواسته به من گفته وفحش و نیا دیگه و.... 

حالا خوبه ده روز یه بار میرم 

مردا فقط بلدن ضد حال بزنن وقتی خوشحالی می‌زنن تو حالت حتما خواهرتو که مسخره کردی ناراحت شده پدرت فهم ...

می‌دونی اون موقع منا سر همین قضیه که خواهرم مسخره کردن میخرم میکردن پیش همه فکر و فامیل حالا من اونا مسخره کردن این رفتار کرد 😭

اینجوری نیست که نمی‌دونم چرا اینطور شد اینکه میگم قبلا اتفاق مشابه افتاده دقیقا همین نبوده که سر مسئ ...

حالا همون ده روز یکبارم نرو فعلا اینجوری هم به خانواده خودت هم به همسرت نشون میدی هربی احترامی تاوانی داره،نرو اصلا ببین کسی ازت سراغی میگیره یا نه

می‌دونی اون موقع منا سر همین قضیه که خواهرم مسخره کردن میخرم میکردن پیش همه فکر و فامیل حالا من اونا ...

اصفهانی هستی؟اخه توتایپ هم لهجه شیرینتو داری😅

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟