2777
2789
عنوان

بیاید بگم دیشب چی شد😔😔🛑

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 63 پست
اینجوری نیست که نمی‌دونم چرا اینطور شد اینکه میگم قبلا اتفاق مشابه افتاده دقیقا همین نبوده که سر مسئ ...

کینه خوب نیست ولی اگه میدونی برخوردشون همیشه اینجوره ماهی یبار برو یا دوماه یکبار

دوری و دوستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نیست که نمی‌دونم چرا اینطور شد اینکه میگم قبلا اتفاق مشابه افتاده دقیقا همین نبوده که سر مسئ ...

عزیزم بابات اخلاق نداره ببخشید ببخشید ولی احترام سرش نمیشه نمیدونه داماد غریبه غریبیست وهرکاری کنه دودش تو چشم دخترش میره پس شما خودت مراعات کن که اینجوری سنگ روی یخ نشی وقتی میبینی اون خواهرت هم سواستفاده کن و بی ملاحظات!

باهاشون مرز گذاری کن هم کم برو هم سنگین برو سنگین بیا 

بی زبون هم نباش حرفت بزن و گلگی کن 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
عزیزم بابات اخلاق نداره ببخشید ببخشید ولی احترام سرش نمیشه نمیدونه داماد غریبه غریبیست وهرکاری کنه د ...

دیگه اصلا نمیرم همشونم بلاک کردم آنقدر منا ضایع کردن هی پسرم تو راه برگشت و تو خونه مادرم اینا و تو خونه نگاه چشام میکرد ببینه گریه میکنم یا نه بچه ۶ساله 

با احترام به بابات بگو من سر راهی بودم بزرگم کردین ؟

اگه اشتباهی میکنم صدام کنین مثلا تو اشپزخونه بهم بگین نه که به من و شوهرم توهین کنین ادم خونه باباش امنیت نداشته باشه چه فایده ایی داره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مثلا چه حرفهایی با خواهرت به هم زدین

من گفتم چه خبر شوهرت نیومده و..... 

بعد گفتم امسال می‌خوام برم دانشگاه ثبت نام کنم 

بعد اون گفت بالاخره  بعد این همه کنکور دادن یه دانشگاه پیدا کردی بری زد خنده 

دیگه اصلا نمیرم همشونم بلاک کردم آنقدر منا ضایع کردن هی پسرم تو راه برگشت و تو خونه مادرم اینا و تو ...

نرو تا زنگ بزنند ازت معذرت خواهی کنند

خواهرتم از خجالتش در بیا تا حد و مرز خودشون بدونه

وی اجازه هم نده شوهرت از این وضعیت سواستفاده کنه بخواد هی بدشون بگه یا بخواد بی احترامی کنه

کلا یه خرده روی مدیریت روابطت کار کن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
مثلا چه حرفهایی با خواهرت به هم زدین

خودش کنکوری بود منم گفتم اون موقع بابا برا ما هزینه نمی‌کرد کنکور و کتاب و... برا تو هزینه کرد امسال چی قبول شدی شک ندارم نهایی افتادی 

خودم درصدهای کنکورش دیدم همش منفی منفی من با دوتا بچه درصدام صد پله بهتر بود اینا بش گفتم 

بعد هی اون چند تا تیکه انداخت که مثلاً شوهرت اخلاق ندارد و ... 

منم گفتم شوهر خودت برو جمع کن خونشون مثل خونه پلنگ صورتی بود 

این وسط شوهرم هیچ نمی‌گفت یه دفعه بابام  پرید به من 

مامانم فقط می‌گفت هیس هیچی نگید. چرا آبرو ریزی میکنید به اون خواهرم می‌گفت خفهشو

مادرت منطقی بوده باید به حرفش گوش میکردی ساکت می‌شدی ،

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

ب نظر منم ی مدت اصلا نرید بینم پدرتون پا پیش میزاره.حتما اینکارو کنید

اره بابا یه مدت نره دلش تنگ میشه خودش زنگ میزنم بیایید 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛