2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یدونه دایره کوچیک بود شد 3تا این کرمه میگی دست سازه؟براشماجواب داده

برا لک های کوچک اره جوابه 

حتما زنگ بزن خانم عشقی داروخونه اصفهان بگیر برا خودت تا بره

برا ما جواب داد ولی زیاده باید دنبال درمان های دیگه باشم 

من یکی از اعضای خانوادم داشت

دکتر طب سنتی رفت و شیمیایی

شیمیایی طبق معمول دارو و کرم و.. خب زیاد فایده نداشت واقعیتش.

طب سنتی گفت که گوجه فرنگی و رب گوجه و بادمجون آبغوره نباید بخوره کلا،‌ یسری چیزای دیگه هم گفت الان یادم نیست. روغن کرچک بگیر بزن رو جاهایی که پیسی داره و ماساژ بده تا جایی که قرمز بشه یعنی خون زیرش جاری بشه روزی یکی دوبار و مخصوصا قبل از خواب. عالیه.

حرص و جوش نباید بخوری. طرز فکرت رو باید درست کنی اینکه دیگران کی به من اهمیت میدن پس کی نوبت من میشه پس کی من محبوب بشم یا اینکه فکر کنی من توی این خونه بلانسبت دارم کلفتی میکنم و از این صحبت ها اگر خدایی نکرده داری که ان شالله اینجوزی فکر نمیکنی، همه رو اصلاح کن. ان شالله خوب شی زودتر پیگیری کن تا پخش نشه.

من یکی از اعضای خانوادم داشتدکتر طب سنتی رفت و شیمیایی شیمیایی طبق معمول دارو و کرم و.. خب زیاد فاید ...

برا من زیاده 

رو خوردنم تقریبا رعایت میکنم ولی جواب دادنش خیلی کمه 

ایشون دنبال سلول درمانی رفتن یا نه؟

برا من زیاده رو خوردنم تقریبا رعایت میکنم ولی جواب دادنش خیلی کمه ایشون دنبال سلول درمانی رفتن یا نه ...

برا ایشونم زیاد بود کم کم روی صورتش‌اومده بود و وقتی تو آفتاب میرفت خارش هم میگرفت و پر رنگ تر میشد.

فکر و خیال داری شما؟ یا شاید یه کار خاص میکنی که نباید بکنی.

نه عزیزم فکر نمیکنم.