2777
2789
عنوان

همخونه ما یک زن سی و پنج ساله هست

1124 بازدید | 51 پست

البته فک کنم سنش بیشتره 

بچه داره با یک پسر ۲۰سال دوست هست و میخواد باهاش نامزد بشه آز۶صبح تا شب باهاش تلفنی حرف میزنه و خودشو می‌زنه زمین که منو نبرد بیرون برام عروسک نخرید فلان و رفتن حلقه خریدن 

البته خودش به ما هیچی نمیگه و ما متوجه شدیم...گفته پدر و مادر پسره خبر ندارن و فقط خودمون

آز طرفی پارتنرم همش میگه با هر کسی همخونه نشو خیلی تاکید داره

اگه بفهمه ممکنه فکرش درگیر بشه چون قرار خواستگاری داریم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو توجای مادربزرگ اون بچه ۲۰ ساله ای خجالت بکش

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

نمیتونم باور کنم اخه پسر بیس ساله

رفتاز این زن به شدت چندش آور و حال بهم زن هست

نه تحصیلات داره نه ادب و شعور نه فرهنگ کلی هم ادعا

آز این قضیه فقط من خبر دارم آگه بقیه بفهمن آبروش می‌ره

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
جالبه واسه اون خانم لفظ پسرو به کار بردی واسه خودت لفظ پارتنر!!! به هر حال هر دو تا مثل هم هستید دیگ ...

نه عزیزم مثل هم نیستن 

تو فرهنگ ما این چیزا غلطه 

برا  خودت عادیه یه زن ۳۵ با پسر ۲۰ ساله تو رابطه باشه؟؟ 

لطفا عادی سازی نکنید 

بیچاره اون پسر بیست ساله

بیچاره چیه خودش انتخاب کرده احمقن دیگه

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art