2777
2789

من و خواهر شوهرم قبل ازدواج رفیق بودیم و از همه چیه هم خبر داشتیم که داداشش ازم خوشش اومد ما ازدواج کردیم 

خواهرش تو جمع رفیقا آدم بد دهنیه اوایل باهام حرف میزد بهم میگف ک.صکش که من باهاش حرف زدم گفتم از فحش خوشم نمیاد ناراحت میشم که دیگه با من اینطوری حرف نزن تا یه مدت که باز شروع کرد ،دیروز رفیقم دورهمی گرفته بود رفتم چندبار خواهرشوهرم بهم گفت جن.ده ،مثلا یه عکس از خودم داشتم می‌گرفتم توش لبامو غنچه کردم میگف این جن.ده ها رو ، بعد اومد گفت بچه ها با داداشم داشتیم صحبت می‌کردیم گف دختر اگه یکی دوست پسر داشت اونو نگرفت دوباره رفت دوست پسر بگیره خراب محسوب میشه (این حرفو به خواهر شوهرم زده بود که یوقت بیش از حد پسر بازی نکنه چون دختره بیجنبه ایه و شوهرم می‌دونه من در گذشته با کیا دوست بودم)

که خواهر شوهرم گف میخواستم بگم داداش من یعنی زن تو هم خراب محسوب میشه دیگه ولی نگفتم 

این حرفا خیلی ناراحتم کرده بود ولی به روی شوهرم نیاوردم 

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه گفتم حتما هنوز بچس حرف زدنشو نمیدونه

امروز خانوادگی اومدیم تفریح بحث لباس چرم شد گفتم کی تو این گرما لباس چرم می‌پوشه گفت تو ، از تو بعید نیست به تو پشم هم بدن میپوشی

که دیگه واقعا عصبی شدم ، سوار ماشینمون شدیم من و شوهرم تنها بودیم پرسید چرا دپرسی که ماجرا رو کامل تعریف کردم و گفتم این سری هم مثل دفعه پیش باهاش صحبت میکنم که باز بد دهنیش رو ادامه داد تو خودت برو جلو

همسرمم عصبی شده بود گفت این دختر جنبه هیچی رو نداره باید جلوشو بگیریم درسته که رفیقین ولی الان فامیلین باید احترام بذاره بهت

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

دخترِ بی‌جنبه

همه چیِ هم 

دعوایِ خیلی بزرگ

این با ـه E آخر چسبان فرق داره. مثلِ کاسه، این ـه هست ولی اون ـِ ربط هست.

من فقط به خاطر پاسداشت زبانمون میام نظر می‌دم. 

بسیاری از واژه‌های پارسی از بین رفته‌اند، لااقل درست بنویسیم بقیه چیزا رو