2777
2789

تو تاپیک قبلیم گفتم چقد مشکل مالی دارم و ...

همون که یه سری ام ناراحت شدن بابت عنوانش البته عذر میخوام بازم جنبه احساسی داشت

به نظرم فقط کار نظافتی مناسب من هست اخه من دانشجوام وقت کار کردن زیادو ندارم باید درسامو بخونم

اشکال نداره برم حداقل سه یا چهار ساعت به عنوان نیروی نظافت کار کنم؟

میدونم که احتمالا خیلی حال روحیم داغون تر میشه بابتش البته کار عار نیس ولی من هیچوقت فکر نمیکردم حتی وقتی بزرگ بشمم فقیر باشم

فکر میکردم قراره تموم شه💔

هیچ کاری نشد نداره مگر مرگ،فقط مرگ یه ادم قابل تغییر نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی موقت بعدا ی کار دیگ جور کن

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

چ اشکالی داره بنظرم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه کار در منزل سراغ دارم خاستی پولش هم.خوبه

بمنم بگو لطفا

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اگر جایی که کار میکتی اشنا هست و با ادمای اونجا قراره بعدا سروکار داشته باشی اصلا

چون مردم بشدت طرز فکر بدی دارند متاسفانه و خیلی اذیت خواهید شد از رفتارهاشون در اینده 

ولی اگر غریبه هستند اونقدری مشکل نداره

و مهمه که صاحبکارت ادم عوضی نباشه بیش از حد کار نکشه بدرفتاری نکنه تو محیط کاری تو تنگنا نباشی

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

نرو

سعی کن کار پاره وقت پیدا کنی

ارزششو نداره وقتی میگی روحیتو داغون میکنه

بگرد ببین صندوق داری منشی دستیار دندانپزشک اینا جایی میخوان

رستوران اینا ببین نیرو میخوان یا فروشنده اینا.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

نروسعی کن کار پاره وقت پیدا کنیارزششو نداره وقتی میگی روحیتو داغون میکنهبگرد ببین صندوق داری منشی دس ...

پیدا کردم ساعت کاریشون اکثرا از۲یا۳ هست تا ۱۰یا۱۱شب

نمیتونم

هم کلاس دارم هم درس دارم هم شب باید ده خوابگاه باشم

اگر جایی که کار میکتی اشنا هست و با ادمای اونجا قراره بعدا سروکار داشته باشی اصلاچون مردم بشدت طرز ف ...

من غزیب ام تو تهران

کسی منو نمیشناسه

هیچوقت فکر نمیکردم زندگی اینطوری باهام برخورد کنه

پیدا کردم ساعت کاریشون اکثرا از۲یا۳ هست تا ۱۰یا۱۱شبنمیتونمهم کلاس دارم هم درس دارم هم شب باید ده خوا ...

نمیشه انتقالی بگیری به دانشگاه شهر محل زندگیت؟ 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔