2777
2789

ولی هنوز تبش قطع نشده 

هنوز سی هشت و سه دهم بود 

دیشب هم تب داشت 

امشب هم تب داره 

گفتم بروفن زودتر قطعش می کنه ولی فایده ندارد انگار 

پاشویه هم می کنم هم زمان و این طوره 

معمولا قرص بروفن ۲۰۰ برای بچه ۱۲ ساله چه قدر طول می‌کشه اثر کنه و تب روقطع کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف بذار

اب زیاد بده بخوره 

چیزای شیرین اصلا نده بهش 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شاید یه جایی از بدنش عفونت داره تا عفونت رفع نشه مدام تب میکنه ببین این داروها اینجورین که تا زمانی که طرف میخوره تب پایینه بعد از چند ساعت تب بر میگرده نباید منتظر باشی تا زمانیکه عفونت داره تب نکنه بعد تبش بالا نیست نگران نباش فوقش بهش استامینفن هم بده لباس هم کمتر بپوشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
ویروس گرفته؟

اره 

دیشب رفت سرم زد و توی سرمشق استامینوفن زد 

امروز از صبح با بروفن کنترل میشد الان بعد از یک ساعت و نیم الان انگار تازه داره دمای تبش میاد پایین 

ببین بروفن وقتی جواب نمیده باید سریع شیاف دیکلوفناک بزاری

شیاف دیکلوفناک تو اطفال توصیه نمیشه همون بروفن یا استامینفن یا شیاف استامینفن فوقش 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
شاید یه جایی از بدنش عفونت داره تا عفونت رفع نشه مدام تب میکنه ببین این داروها اینجورین که تا زمانی ...

اره ولی من فکر می کردم با بروفن قطع میشه 

میگم برای بچه ۱۲ ساله قرص سفیکسیم ۲۰۰ روزی یکبار باید بخوره با روزی دو بار ؟ 

اره دیشب رفت سرم زد و توی سرمشق استامینوفن زد امروز از صبح با بروفن کنترل میشد الان بعد از یک ساعت و ...

تب کلا بیشتر از سه روز نیست بچه من تازه خوب شده.

بروفن ۶ساعت میتونه تبو کنترل کنه و بازم باید بدی. تا سه روز هست متاسفانه .شبا شیاف بزار براش