2777
2789

من چندسال پیش خودکشی کردم ۵ روز تو کما بودم. بهوش که اومدم دیدم یه لک بزرگ قهوه ای رو صورتم بعنوان انگ خودکشی بجا مونده. لیزر کیو سوئیچ کردم. اولش خیلی خوب بود ولی حماقت کردم لیف کشیدم. حالا اگه راهی سراغ دارین برای از بیم بردن این لک بهم حتما مشاوره بدین. خیلی دارم غصه شو می خورم آنقدر که دلم می خواد نباشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه همچین چیزی داشتم عاشقش میشدم

نشونه ی تولد دوباره ست

بنظرم خیلی زیباست که ادم یچیزی داشته باشه که یاداور باشه باید زندگیتو بسازی🌱

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من اگه همچین چیزی داشتم عاشقش میشدمنشونه ی تولد دوباره ستبنظرم خیلی زیباست که ادم یچیزی داشته باشه ک ...

بهر حال خیلی ناراحتم کرده. حالا اگه یه آدم پولدار بودم مثل مایکل جکسون که رنگیزه هاشو می گفتن دستکاری کرده می تونستم از شرش خلاص شم. حالا نمی دونم لیزر ،،،co2 ,بدترش می کنه یا بهترش می کنه. دنبال راه حلم فقط 

بهر حال خیلی ناراحتم کرده. حالا اگه یه آدم پولدار بودم مثل مایکل جکسون که رنگیزه هاشو می گفتن دستکار ...

نمیدونم عزیزم با چی میره، عکسشو برای چت جی بی تی بفرست اون بهتر میتونه کمکت کنه، از دکتر هم مشورت بگیر

یوقت با پماد بتونی خوبش کنی

من بازم میگم بزار این لکه باعث اعتماد بنفست بشه ، دیدگاه خودته که بهت انرژی میده یا حالتو خراب میکنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من اگه همچین چیزی داشتم عاشقش میشدمنشونه ی تولد دوباره ستبنظرم خیلی زیباست که ادم یچیزی داشته باشه ک ...

آخه من جایی کار می کنم که با هنرپیشه ها سروکار دارم. دوست دارم چهره بشم خیلی اونجا چهره مهمه. من رادیو کار می کنم میان فیلم می گیرن، عکس می گیرن. باید خوشگل باشم تا بتونم خودمو جا کنم. خیلی آرزوی چهره شدن دارم. چهره مم قبل این اتفاقا ت بد نبود

آخه من جایی کار می کنم که با هنرپیشه ها سروکار دارم. دوست دارم چهره بشم خیلی اونجا چهره مهمه. من راد ...

برو دکتر پوست عزیزم، اونا بهتر میتونن کمکت کنن نوع لکه رو میشناسن

امیدوارم هرکاری میکنی موفق و شاد باشی عزیزم

دنبالش باش که پاکش کنی و نذار حس و حالتو خراب کنه😘❤️