2777
2789

طرف حامله بود میگفت مو خوردم میترسم بپیچه دور گلوی بچم خفه بشه

یکی دیگم رفته بود اب دریا خورده بود بچش چشاش ابی بشه ولی یه ویروسی میگیره که هم خودش و هم بچش مریض میشن

تازه یادمه بعضی زنای فامیلمون میگفتن هر کی حامله باشه و گریه کنه چشای بچش شور میشن😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😢

تا کی خرافات؟؟؟؟

چرا تحقیر ایرانی اونم با هر بهانه 

سرچ کن همه جای دنیا از این مدل خرافات هست و دارن 

بیچاره ایران و ایرانی ها 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من میگه شب به ماه نگاه کرده برای همین من ماه گرفتگی دارم روی دستم..ولی می‌دونم چرته اصن به خرا ...

این تو دوران ماه گرفتگی واقعا اتفاق میفته.مادر باردار به شکم دست بزنه ماه ببینه اون قسمت ماه گرفته میشه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
این تو دوران ماه گرفتگی واقعا اتفاق میفته.مادر باردار به شکم دست بزنه ماه ببینه اون قسمت ماه گرفته م ...

نمیدونم هعییی ولی من بدم نمیاد ازش دوستش دارم یه لکه قرمز هست روی مچ دستم بدون برجستگی..خوشگله

چرا تحقیر ایرانی اونم با هر بهانه سرچ کن همه جای دنیا از این مدل خرافات هست و دارن بیچاره ایران و ای ...

ماایرانیادزخودتحقیریمون بالاست

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

🤣🤣🤣🤣ولی یکی از اشناهام خودشو شوهرش سبزه و مشکی بودن اب دریا خورد بچش بورو چ رنگیو سفید شد واقعا

چرا واقعا فکر میکنین بخاطر اب دریاس؟؟؟شاید یه ژنتیکی از اجداد قبلی والدینش به ارث برده که سفید شده😑😑