2777
2789
عنوان

خدایی بعضی از ایرانیامون چقدر خرافاتی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 17 پست
از همه عجیب تر اونایی هستن که میان میگن واقعا همین اتفاقا برامون افتاده😂🤦🏻‍♀️

بله. برای من اتفاق افتاده. شما اعتقاد نداری نیا تو تاپیک😂😂😂

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تحقیر ایرانی اونم با هر بهانه سرچ کن همه جای دنیا از این مدل خرافات هست و دارن بیچاره ایران و ای ...

آفرین حرفت قشنگ بود.... کلا مغز ما آدما دوست داره چیزای عجیب رو باور کنه، بخصوص اگه به نفعش باشه....

این تو دوران ماه گرفتگی واقعا اتفاق میفته.مادر باردار به شکم دست بزنه ماه ببینه اون قسمت ماه گرفته م ...

من و خواهرم یه ماه گرفتگی شبیه به هم داریم، ۸ سال فاصله سنی داریم، مال من رو شکممه مال اون رو صورتش، یعنی مامانم سر هردوتامون موقع ماه گرفتگی به شکمش دست زده؟؟؟؟ یه کم تخیلی نیست به نظرت....؟