2777
2789
عنوان

داماد سرخونه

81 بازدید | 9 پست

کسی،بوده که خودش یا پدرش برا شوهر بیکار وبی پولش خونه هم بگیره.....لطفا اونا که این اشتباهومنومرتکب شدن بیا ن تو تاپیک من.....متلک گو لازم ندارم ....ادم حسابیا جواب بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم شما قبل ازدواج با ایشون رابطه داشتید برای اینکه ببینم علاقه از قبل بوده میپرسم و یا شما ...

نه هفت سال کوچکترم اما بادروغ اوم جلو گفت خونه دارم ماشین دارم ووازونجا که شوهر من ادم کلاشیه خودشو پیش خانوادم ادم درست حسابی، وبا شخصیت نشون داد ..وپدر منم چون وضعیت خودش وضعیت مالیش،خوبه قبول کرد ازدواج کنیم...اما کم کم بعد یه مدتی متوجه شدم با چه ادم لجن وتنپروری  سرکار دارم

بزرگترین اشتباه خرج کردن برا مرده ...چون بعدها خود ادم بی احترام میشه که این کوچکترین کارشه

دقیقا الان خیلی پشیمونم 😞😭اصلا نباید به مرد جماعت خوبی کنی 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

دختر دایی خودم بود شوهر معتادش تو خونه میخوابید اون میرفت کار میکرد

با درامدش خونه و ماشین خرید بعد چندین سال شوهره سر عقل اومد و رفت دنبال کار شش ماه نشد سرطان گرفت و فوت شد اما دختر دایی من بعد شوهرش خیلی زندگیش بهتر شد با اینکه با همه این سختیا ساخت و شوهرشو دوست داشت

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

دقیقا الان خیلی پشیمونم 😞😭اصلا نباید به مرد جماعت خوبی کنی

چرا باید خوبی کنی مردی که بالا ببریش با عزت نفس میشه ولی نباید بهش پول بدی با ازش پول نگیری این حس متکی بودند شما رو از چشم اون کم می‌کنه و کم‌کم با پول شما زندگی رو میگذرونه اونم چون شما بهش عادت دادین هرچند بی غرض 

دختر دایی خودم بود شوهر معتادش تو خونه میخوابید اون میرفت کار میکردبا درامدش خونه و ماشین خرید بعد چ ...

خب اون مثلاً برای آبروش و... بوده ولی فک نمیکنم با گزینه های بالا مطابقت داشته باشه