مواد لازم :
_ تخم مرغ ۵ عدد
_ شکر ۲۰۰ گرم یا یک لیوان
_ وانیل ۱/۴ ق چ خ استاندارد
_ روغن ۱۶۵ گرم یا ۳/۴ لیوان
_ آب ۱۰۰ گرم یا نصف لیوان
_ گلاب ۱۰۰ گرم یا نصف لیوان
_ هل یک ق مرباخوری سر پر
_ زعفران غلیظ مقداری
_ آرد ۳۱۳ گرم ۲/۵ لیوان
_ بکینگ پودر ۲ ق مرباخوری
طرز تهیه :
تخم مرغها رو با شکر و وانیل دور تند
همزن میزنیم تا کامـــــــلاً کرم رنـــــگ و
کش دار بشه.
حتماً دو تا سه بار دورگیــــــری رو انجام
بدین ، تا بوی ضخم تخم مرغ از بیـــن
بره.
روغن رو اضافه میکنیم و با دورمتوسط
کمی هم میزنیم.
هــــــــل ، زعـــــفــــــران ، گــــــــلاب و آب رو
هم میریزیم و با دور متــــوسط مجـــدد
هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر که از قبل ســـــــه بـــار
الک کردیم روی مواد الک میکنیم.
و با لیستک یا ویســـــــک شــروع به هم
زدن میکنیم.
حتماً آروم هم بزنید تا پف موادتـــــــون
نخوابه.
مواد رو داخل قالب قطر ۲۵ سانــــــت
ریخته.
در فر گـــــــازی ۱۷۵ درجه یا فر برقــــــی
۱۶۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یــــک
ساعت بپزه.
زمان پخت هر فر متفاوته✅
نوش جان🌹