2777
2789
عنوان

اگر بخوام براتون از حجم دیوونگی ِ یسری کاربرا تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو برات بگم پشمات بریزه ،دختر ۲۴ ساله واسه یه شوخی که من تو تاپیک خودم کرده بودم عین زنای خراب سلیطه شروع کرد به نفرین کردن من و خانواده من اصلا موندم این نفرین هارو از کجاش درآورد دقیقا عین زن های ببخشید ج...ده

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اینو برات بگم پشمات بریزه ،دختر ۲۴ ساله واسه یه شوخی که من تو تاپیک خودم کرده بودم عین زنای خراب سلی ...

خیلی زیادن توو سایت ، واقعا برگام ریخته از همچین ادمایی

یکی ام رفته بود دونه دونه تاپیکای منو خونده بود و همینطوری زر میزد🤣

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
😂😂😂😂😂خدا کسخلارو شفا بده بما پول ولش کن خواهر

قبلا سایت خیلی نظارت قوی روش بود کسی جرات همچین فحشی رو نداشت که بده 

نمیدونم چرا چند وقته نظارت کم شده

احتمالا نی نی یار رو شهید کردن

قبلا سایت خیلی نظارت قوی روش بود کسی جرات همچین فحشی رو نداشت که بده نمیدونم چرا چند وقته نظارت کم ش ...

من هستم دهه۸۵ ای راحت چند دهه بات فاصله دارم عقایدم با عقایدت فرق داره دوست دارم فش بدم یا بد حرف بزنم چیکار من دارین شما؟ ناراحتی رد شو

اگه عقایدتعصبی و سنتی دارین رومن ریپلای نکنین