2777
2789
عنوان

کاشت ناخن زدم خیلی ناراحتم

443 بازدید | 22 پست

چرا دخالت میکنن😞

زن عموم بهم گفت این چیه نماز میخونی.. عروسش ناخن کاشته واقعا زن عموم چیزی بهش نمیگه

پدربزرگم ب مامانم گفت دخترت براچی ناخن زده ناخن مثل سگه

واقعا خیلی ناراحت شدم...دیگه فردا میرم ریمو میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیزی که تو دنیا بسته نمیشه در دهن مردمه

مهم اینه خودت خوشت اومده باقیش مهم نیست

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

اسی ول کن

بزار چششون عادت کنه عادی شه

بعدم یادشون میره

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ببخشید ولی اگه از الان بخوای حرف مردم برات مهم باشه و رو حرف اونا تصمیم بگیری بدون زندگیتو باختی 

این که یه کاشت ناخنه ولی وای به حال اتفاقای بزرگ تر 

اگه پدر و مادرت مشکلی ندارن بگو دلم خواست والسلام