2777
2789

اره چرا نشه الان یه چند ماهی هست همسایه بغلی ما تو قم یه خانوم مهندس تنهاست میاد و میره کسی کاریش نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره چرا نشه الان یه چند ماهی هست همسایه بغلی ما تو قم یه خانوم مهندس تنهاست میاد و میره کسی کاریش ند ...

چقدر خوب ،یه سوال اخرم بپرسم منطقه هاش چطوریه؟مثلا گرونش کجاس؟نزدیک حرمش چطوریه؟جای ارزونش کجاس واسه خونه مثلا؟منطقه هاش چیاس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر خوب ،یه سوال اخرم بپرسم منطقه هاش چطوریه؟مثلا گرونش کجاس؟نزدیک حرمش چطوریه؟جای ارزونش کجاس واسه ...

ممنطقه به منطقه فرق داره 

سالاریه و زنبیل آباد گرون ها ن تقریبا 

ارزون ترین نیروگاه که به نظر من جای خوبی نیست 

نزدیک حرم بیشتر محله ها قدیمی و قیمت ها ارزون 

البته پردیسانم هست از شهر یکم فاصله داره ولی خوبه همه چیز داره فکر کنم یه ربع با قم فاصله باشه ما یه مدت پردیسان زندگی میکردیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چقدر خوب ،یه سوال اخرم بپرسم منطقه هاش چطوریه؟مثلا گرونش کجاس؟نزدیک حرمش چطوریه؟جای ارزونش کجاس واسه ...

منطقه خوب و قیمت مناسب که ارزون هم باشه و فضای سبز زیادی هم داره و اکثرا افراد هم فرهنگی و کارمند باشند بنیاد خوبه پایین شهر هرچقدر ارزون هم بود نرو چون تنهایی خدای نکرده مشکلی پیش نیاد برات

ممنطقه به منطقه فرق داره سالاریه و زنبیل آباد گرون ها ن تقریبا ارزون ترین نیروگاه که به نظر من جای خ ...

اهاان درسته عزیزم خیلی کمکم کننده بود راهنماییت گلم ممنونتم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

چقدر می خوای هزینه کنی؟مخل کارت کجا هست؟بر اساس اون تصمیم بگیر ولی بازهم میگم نیروگاه شهر قاعم وسمیه ...

اهااان فهمیدم گلم ازمونم ۱۵ ابان ازمون وکالت ولی میخوامب بیام قم بدم ،شاید همزمان ارشد دولتی بتونم قبول شم خوابگاه بگیرم