2777
2789
عنوان

میخوام یه چی بگم بهتون از برادر شوهرم و اذیت هاش بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 53 پست
مشکلتون فقط دخالت نیست، خیلی باهم فرق دارید. فرهنگ، زبان، مدل زندگی

اره مامانم از اول مخالف بود

۸ سال میشد ما ب پایه هم موندیم

و ۸ سال با خانواده هامون جنگیدیم

الان میفهمم حرف مامانمو میگف ترکا باید از خودشون بگیرن

واقعا اشتباه کردم

دقیقا من خواهر شوهرم خیلی خوبه اصلا کاری ب هیچی ندارههمشم ب شوهرم میگه واسش خرج کن طلا بگیر محبت کن ...

حالا شوهر من شمالیه دختراشون ارجح تر هستن هرچی اونا میگن برادرا باید اطاعت کنن وگرنه ب مادرشوهر برمیخوره زندگیم سر این دوتا خواهر همیشه زهره ، مدام باید کارت ب کارت کنیم براشون ک مجردن برن عشق و حال ، مدام باید گزارش بدیم ، مدام دخالت کنن ، بیچاره برادرشوهرام هردو محترمن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم سکته میکنم میخام بمیرم خسته شدم خیلی طایفه ایی زندگی میکننهمیشه خونشون پره مهمون میرم خونه مادر ...

من ترکم اسی

ولی منم از اینایی که اینجا گفتی حالم بد شد.

یعنی چی برادرشوهر باید بیاد برا خرید جهیزیه؟ برای چی اونوقت؟ من همچین چیزی تو عممممرم نشنیدم بخدا

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
اره مامانم از اول مخالف بود۸ سال میشد ما ب پایه هم موندیمو ۸ سال با خانواده هامون جنگیدیمالان میفهمم ...

عجیبه برام که بخاطر خانوادش میخای جدابشی 

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
حالا شوهر من شمالیه دختراشون ارجح تر هستن هرچی اونا میگن برادرا باید اطاعت کنن وگرنه ب مادرشوهر برمی ...

خیلی بده 

زن و شوهر الان خودشون مشکل ندارن خانواده ها ول کن نیستن

من ترکم اسیولی منم از اینایی که اینجا گفتی حالم بد شد.یعنی چی برادرشوهر باید بیاد برا خرید جهیزیه؟ ب ...

منم رفیق ترک زیاد داشتم 

ولی رفیقام میگفتن ترکا باید از خودشون بگیرن چون عادت دارن ترکی حرف بزنن

والا میگ داداشم جای بابامه باید بیاد

منم نبردمش هرجا میشینن میگن زن فلانی خانوادش

کوچیک تر بزرگ تر ندارن

عجیبه برام که بخاطر خانوادش میخای جدابشی

خودمون هیچ مشکلی خاصی نداریم.خیلی باهم میسازیم 

ولی تا خانوادش میان وسط گتد زده میشه الخصوص داداشش 

و اینکه جرعت نمیکنم زنگ بزنم

برای شوهرم تولد گرفتم خونمون فقط و فقط ب آبجی شوهرم گفتم دیدم همه اومدن ن غذا بود ت هیچی آخرش بابام شام سفارش داد نمیدونم چرا باید همه باهم برن جایی

تا ماشینشو دارن صاحب میشن خودش و حد و حدودش که دیگه هیچی . مقاومت زیاد هم هرجایی خوب نیست .

دو روز دیگ میگن طلاهاتم بده

از ترس میخام ماشین بفروشم 

هر چی میشه میگن عروست ماشین داره خودش میبرتت