2777
2789
عنوان

میخوام یه چی بگم بهتون از برادر شوهرم و اذیت هاش بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 53 پست
تا ماشینشو دارن صاحب میشن خودش و حد و حدودش که دیگه هیچی . مقاومت زیاد هم هرجایی خوب نیست .

دیگه نظرات متفاوته و 

بنده مخالفم. هیشکی اول زندگیش بی مشکل نبوده و نیس

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
منم رفیق ترک زیاد داشتم ولی رفیقام میگفتن ترکا باید از خودشون بگیرن چون عادت دارن ترکی حرف بزننوالا ...

آخه باباها هم نمیان !

اینو راست گفتن، واقعا سختمونه فارسی حرف زدن ولی ما مخصوصا شوهرم جلو شخص فارس زبان مراعات میکنیم.

میگم کاش یکم جدی تر برخورد کنی با همسرت شاید به خودش اومد.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اگه برای جهزیه خواستن بیان رُک بگو هزینه اش و شما نمیخواید بدید که پس لطفا دخالت نکنید و برادرت یا خواهرت و با خودت ببر 

ماشین ات هم مثل اونا بده دست خانواده ات و از شوهرت بخواه که از برادرش ماشین بگیره اینجوری شوهرتون متوجه میشه که وقتی آدم خودش ماشین داره از بقیه نمیگیره

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود... 

خیلی بده زن و شوهر الان خودشون مشکل ندارن خانواده ها ول کن نیستن

بهترین کارو میکنی حتما مشاوره برید اگه مشکلتون حل نشد راهت واز همسرت جدا کن.شاید ایشون دلش بخواد همه عمرش در خدمت برادرش وخانوادش باشه شما که قرار نیست زندگیتون رو فدای دیگران کنید.شما فقط نسبت به همسرت وزندگیه مشترکتون تعهد دارید نه خانوادش.البته احترام پدرومادرش واجبه اما باز هم نه اینکه زندگی وآرامشتون رو فدا کنید.به نظر من مردای مدل همسر شما اصلا نباید ازدواج کنن چون همیشه خودشونو موظف میدونن بیش از اندازه در خدمت خانوادشون باشن واین باعث میشه برای همسرو زندگیشون کم بذارن ودچار مشکل بشن.چقدر خوب که الان متوجه شدید واحساساتی نیستیدچون در دراز مدت خیلی بااین خانواده مشکل پیدا میکنید.

آخه باباها هم نمیان !اینو راست گفتن، واقعا سختمونه فارسی حرف زدن ولی ما مخصوصا شوهرم جلو شخص فارس زب ...

میگم آدم با آدم فرق داره 

ابجبش اینجوری نیست ولی بقیه میشینن بلند بلند میخندن بعد همشون باهم ب من نگاه میکنن 

شوهرم هر وقت میریم اونجا منو برمیگردونه خونه 

گریه میکنه میگ خیلی مظلومی اونجا

دلش ب حالم میسوزه فک کن ۵ ساعت اونجا باشم ۴ ساعت ترکی حرف میزنن میخندن

خودمون هیچ مشکلی خاصی نداریم.خیلی باهم میسازیم ولی تا خانوادش میان وسط گتد زده میشه الخصوص داداشش و ...

خب خوبه تو آدما رو شناختی.پس دیگه دعوت نکن .گفت ماشین میخاد بگو ببخشین اشتباه اومدی.سوییچ هم بزار تو سوتینت دیگه .باهر کی مثل خودش

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
بنظرم اگه برای جهزیه خواستن بیان رُک بگو هزینه اش و شما نمیخواید بدید که پس لطفا دخالت نکنید و برادر ...

اره بهشون گفتم اگ کمک میکنید تو جهیزیه قدمتون رو چشام

گفتن کمک چی گفتم مثلا ی چی بخرید

دیگ دهنشون بستن 

ماشینم ماه بعد میفروشم

ماشین شوهرم استفاده میکنم

بهترین کارو میکنی حتما مشاوره برید اگه مشکلتون حل نشد راهت واز همسرت جدا کن.شاید ایشون دلش بخواد همه ...

دقیقا من دارن منطقی فک میکنم میگم اینجوری بچه دار شم

دیگ طلاق گرفتن خیلییی سخته 

الان من هنوز دخترم چیزی ازم کم نشده 

درسته دوستش دارم عاشقشم خیلییی

ولی هرچی میرم جلوتر پشیمون میشم.

میخام مشاوره برم هرچی گف گوش کنم

اره بهشون گفتم اگ کمک میکنید تو جهیزیه قدمتون رو چشامگفتن کمک چی گفتم مثلا ی چی بخریددیگ دهنشون بستن ...

آفرین بهت، جلوی بعضیا باید جواب داد وگرنه بد تر میشه

موفق باشی عزیزم

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...