2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رک بهم گفت بیا خونه تکونی کمکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 106 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوبار رفتم ولی دبگه نمیرم چیزی ازم‌کم نمیشه قدرمم میدونن ولی از اینکه اونیکی یهو بعد خونه تکونی م ...

برا منم مشکلی نداره برم کمکش.ولی چون به اونیکی عروس بیشتر احترام قایله این ازارم میده که کاراشم به من بگه

من جاريم حامله است وماه آخرشع،ازاون هاست 

چندوقت پيش بين من وخانواده شوهرم دعواراه انداخت اونم چه دعوايي حالامادرشوهرم زنگيده بروخونه تکوني کمکش کن گناه داره

منم خيلي رک گفتم به من چه؟؟؟خودش چهارتاخواهرداره کمکش کنن من اگه خيلي زرنگ باشم بااين بچه چهارماهه کارخودم روانجام ميدم

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
روم نمیشه بگم نه.موندم به خدا .خیلی سختمه

برو بعد انقدر چلفتی بازی ددربیار که خودش پشیمون شه

موقع ظرف شستن همه جارو خیس کن

چیز میز بشکون

جارو که کردی یهو کیسه جارو برقی مثلا از دستت بیوفته

بدجنس هم خودتونید😈

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

خييييييلي حرفش بد بوده و كلا چه پروئه ولي خب بالاخره مادره همسرته شايد نشه خيلي رك جوابشو بدي بگو فعلا سرم شلوغه خيلي كارام مونده تموم شد وقت شد چشم و نرو 

١ درصد فك كنين سركاريه!

مادرشوهر منه سه تا عروسا رو ميگفت بياين خونمو تميز كنيد بعدا پشت سر يا تو رو ميگفت تميز نميكنن ماهم كم كم بجا تميز كردن بيشتر خونشو ريخت و پاش ميكرديم اخرش مجبور شد كارگر بگيره 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

اصلا یه راه دیگه

وایستا دوباره بگه برگرد بگو شما زبر و زرنگین شما بیاین کمک من ! من خیلی سختمه 

چه پررو شدن این مادرشوهرا

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم

وا کارگر برا همین  روزاس دیگه مردم چ پر توقع

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟