2777
2789
عنوان

خدا حاجتمونو نمیده

97 بازدید | 14 پست

خسته شدم 

یکماه تموم دارم دعا میکنم 

همه چی بدتر شده ، دارم از پا درمیام ، به خودکشی فکر میکنم

چیکار کنم درست شه؟

کلی ذکر و دعا و نذر و نیاز کردم ولی نشده 

با شهدا با امام زمان با مادر امام زمان کلی حرف زدم و کلی هدیه دادم ولی نشده

نه میتونم فراموش کنم و نه میتونم امیدوارم باشم

خستم 

این خاندان که میگفتن دست هیچکسو رد نمیکنن دست خالی برم گردوندن 

چیکار کنم حالم خوب شده ، چند روزه مداوم دارم گریه میکنم و اصلا اصلا حواسم به هیچ چیز نیست 

حالم بشدت بده

چیکار کنم 

چیکار کنم که درد این غم تموم شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر تو طاقت داری من حتما میمیرم دیگه این ماه انقدر غصه خوردم که قیام عوض شده حاجت روا بشی ان‌ ...

چاره چیهه باید صبر کرد دیگ 😢همچنین شما عزیزم ♥️

یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد

خواستت چیه؟

یکی که سه سال باهم بودیم و دوماه پیش اومد خواستگاریم درست یک هفته قبل عقد ، سر یچیز مسخره همه چی بهم خورد و گفت ازم متنفره 💔 خیلی دعا کردم 

خیلی نذر کردم 

نشد

جالب این جاست که مادرش بهم گفت خیلی دوسم داره و می‌خوان من عروسشون بشم ولی پسره دیگه ازم متنفره🙂

یکی که سه سال باهم بودیم و دوماه پیش اومد خواستگاریم درست یک هفته قبل عقد ، سر یچیز مسخره همه چی بهم ...

بیا ایدیم گروه سادات ودعا بهت بگم بهش بگو دعا بهت میده .رایگانم هست.دعاهاش قرانیه خودشون سید هستن.حاجت روایی زیاد داره .مشکلتو بگو توگروع ووایسا توگروه تا دعارو بفرسته تو گروه برات

@AILIN75

فکرکنم دوساله که دارم چله ختم میگیرم نذرمیکنم

تو اوج بی پولی بزدوی قراره برم پابوس امام حسین امام علی امام جواد امام کاظم ک شاید این بزرگوارا پیش خدا واسه حاجت چندین سالم واسطه شن در این حد کم اوردم دیگه

درسته قلبم پر از غصت

درسته دیگ توان چله دعاکردن ندارم

ولی اینو خوب فهمیدم

اگر هنوز ب حاجتم نرسیدم شاید بخاطر اینه زمان ضحیح حاجت رواییم نرسیده

فهمیدم ک حکمتی پشتشته

پس ناامید شو

و شک نکن خدا جواب دعاهات رومیده

فقط کافیه مثل من صبرکنی

من قبلا با صبر ب خواسته ی محالم درکنارچیزای دیگه رسیدم

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥