2777
2789

وای پشمام همه ماه های آخر ترک‌میخورن

من تازه ۱۴ هفته م تموم شده 

بعد من ویارم طوریه که اگر گشنه م بشه ممکنه بمیرم واقعا

به شدت تهوع میگیرم بدنم میلرزه از گشنگی اصلا افتضاح میشم برای همین همششش چیز میخورم 🥲

بچه هنوز کوچولوعه جلو نیومده ولی من آنقدر غذا خوردم این چندوقت شکم خودم اومده جلو حالا دیدم چند تا ترک ریز کوچولو خورده روی شکمم 🥲😭😭😭نهههههه

اینطوری که بچه هم بزرگ تر بشه شکم من نابود شده از ترک 🫠چیکار کنم ، نمیشه هم واقعا چیز نخورم 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شنیدم روغن نارگیل خوبه منم چهارده هفتم ولی من ویار دارم از دستپخت خودم بدم میاد انقد کم غذا شدم سه کیلو کم کردم   ولی می‌خوام از دکتر بپرسم کرم چی بگیرم که از الان بزنم ترک نخوره؟

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

عزیزم منم ۱۸هفته ام شکمم چندتا ترک خورده منم دقیقا گشنه که میشم به شدت پهلوهام درد میگیره اصلا نمیتو ...

خداروشکر یکی مثل من هست😅 اخه اکثرا ماه های آخر ترک میخورن

من دیگه پوستم جا نداره آنقدر غذا خوردم 🥲 کاش زودتر ویارم تموم بشه اینطوری اصلا خوب نیست آدم نتونه غذا خوردنشو کنترل کنه

فهمیدی به منم بگو

حتما عزیزم 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩