2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم توافقی

1125 بازدید | 78 پست

سلام من دوتا بچه کوچیک دارم شوهرم خیلی بداخلاق و فحاش و دست بزن داره اصلا هم درست نمیشه چندبار تا پای طلاق رفتیم اما جدا نشدیم ولی دیگه نمیتونم کشش ندارم توافق کردیم سیصد میل بهم بده با ماهی ۳ تومن برای بچها اما خب اجاره خونه خیلی گرونه درمونده شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نشه ی وقت دادگاه شنیدم برا ی بچه ۵ ساله ۴ تومن نفقه بریده 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دیگه جدایی این چیزا هم داره خداروشکر کن باز اینارو میده خیلیا همینم نمیدن برو سرکار یا بچه ها رو بده به خودش جرا باید با۳تومن بچه هاشو نگه داری

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

خودت شاغل نیستی؟۳۰۰ میلیون ماهی ۳ تومن که حتی اجاره خونه هم‌نمیشه اونم با دو تا بچه.کاش ۱۰۰ میلیون ا ...

اون آنقدر بیشرفه ب من میگه تو مریضی برو دکتر 

حتی قبلا با چاقو منو زده اما زبونش خیلی درازه بابام اسمشو گذاشته دیو دو سر

اون آنقدر بیشرفه ب من میگه تو مریضی برو دکتر حتی قبلا با چاقو منو زده اما زبونش خیلی درازه بابام اسم ...

الهی. عزیزم چقدر برات ناراحت شدم.‌برات سر نماز دعا میکنم خدا بهترین ها رو برات رقم‌بزنه