2777
2789
عنوان

اصلا امادگی همچین چیزی رو نداشتم

209 بازدید | 22 پست

سلام شبتون بخیر

من تازه فهمیدم باردار شدم با جلوگیری

اصلا نمیدونم چطوری اینجوری شده

وای اصلا امادگیش‌رو ندارم

پارسال هم باردار شدم اما سقط کردم ولی این بار میخوام نگهش دارم. ولی به حاملگی و بچه داری فکر میکنم حالم بد میشه هنوز یه سال از درسم مونده سرکار میرفتم

نمیدونم چیکار کنم واقعا

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی، از نسل خاکی ها خود را جدا دیدی🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمک میکنه

تا بدنیا بیاد بک ترمش تمام میشه

می مونه چند واحد اوایلش هم نوزدان زیاد می خوابند می توانی بخوانی تمام شه

منم بارداریم یکهویی شد 

وقتی به دنیا اومد عین گربه بالاسر ش بودم دوست نداشتم کسی بهش دست بزنه 

خدا کمک میکنهتا بدنیا بیاد بک ترمش تمام میشهمی مونه چند واحد اوایلش هم نوزدان زیاد می خوابند می توان ...

اخی عزیزم من سنم کمه اصلا فکر‌نمیکنم‌توانایی نگهداری داشته باشم فکر میکنم خیلی سخت باشه

اخی عزیزم من سنم کمه اصلا فکر‌نمیکنم‌توانایی نگهداری داشته باشم فکر میکنم خیلی سخت باشه

والا سخت جنین هم خیلی گناه داره و عوارضش هم زیاده 

تازه ممکنه طرف بچه دار نشه 

بیشتر باید مراقب می بودی 

ولی فکر کنم دبگه بالای 24 باشی؟

هرچقدرم سخت باشه از کار کردن درس خواندن باهم سختر نیست

والا سخت جنین هم خیلی گناه داره و عوارضش هم زیاده تازه ممکنه طرف بچه دار نشه بیشتر باید مراقب می بود ...

نه اصلا به سقط فکر نمیکنم چون شوهرم گفته بچه رو میخوام

۲۳ سالمه

امیدوارم همه چی درست شه واقعا

سخت هست یکم ولی خدا کمک می کنه

والا من اصلا دوست نداشتم الان می ترسم اقدام کنم خیلی جسارت می خواد هم نگهداری سخته هم نمی دونم چرا می ترسم از سالم بودن بچه 

سخت هست یکم ولی خدا کمک می کنهوالا من اصلا دوست نداشتم الان می ترسم اقدام کنم خیلی جسارت می خواد هم ...

همین منم دقیقا استرس اینو دارم نکنه مریض باشه یه بیماری داشته باشه

همین منم دقیقا استرس اینو دارم نکنه مریض باشه یه بیماری داشته باشه

انشا...همه چیز خوب پیش بره سعی کن استرس نداشته باشی اگه بتوانی سر کار نری مخصوصا اگه بیمه نیستی و به درد نمی خوره نرو

انشا...همه چیز خوب پیش بره سعی کن استرس نداشته باشی اگه بتوانی سر کار نری مخصوصا اگه بیمه نیستی و به ...

نه بابا تو یه سالن کار میکنم چیزی هم نمیده همینطوری میرفتم یاد بگیرم ولی دیگه نمیرم بخاطر بوی رنگ‌و‌مواد

مامان زودتر یک دکتر زنان خوب پیدا کن تحت نظرش باشی فکر کنم قرص میده به نظرم ا.سید فولیک

اره هفته جدید میرم پیش یه دکتر خوب

بعذشم یه سونو میرم برای تشکیل قلب