2777
2789

ادم میمونه به مردا محبت کنه یا نه مهربون باشه یا نه موجودات عجیبین

امشب رفتیم خونه پدرشوهرم 

ایشون به سمت همسرم رو کرد گفت این(همسرم) همهه دنیا ما هست توی کل دنیا اینو بیشتر دوست داریم هرکسی که اینو اذیت کنه انگار مارو اذیت کرده و برای شادیش دنیارو بهم میریزیم (به کنار که خیلیییی پولداره و به پسرش کمک مالی نمیکنه و من همیشه از حقوق خودم خرج میکنم و زندگیمون یه سری کمبود ها داره)

حالا از وقتی برگشتیم عین ملکه ها رفتار میکنه همسرم 🤣

باورتون میشهه در خونه بازکرد پشت سرش نبست رفت گفتم چرا درو نمیبندی گفت ببند خودت دیگه 😐😵‍💫

من جدیدا پیش تراپیست رفتم که صبورتر و مهربون تر بشم اخلاقم خیلی ملایم شده حالا اقااا برا من کلاس میذاره و بالا بالا خودشو میبینه 

انگار هرچی ببخشید بلانسبت سگ تر باشیم بهتره لاقل میترسن هر حرف و رفتاری نشون بدن از خودشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امتحان کردم همیشه یه سیسی باید داشته باشم انگار ارث بابامو خورده دقیقا همونجوری . مث پروانه دورم میچرخه

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

آهان تازه پدرشوهرت اینها رو درمورد شوهرت گفته نو جمع به تو؟؟؟ چراها اونوقت؟؟؟ خب اینا پرنسس یزرگ کردن میخوای پرنسسی رفتار نکنه بات؟؟؟؟؟

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
اره واقعا من دیگه بهونه کم اوردم واسه چوس کردن خودم

😂😂😂😂

وای ادم میمونه چرا اینطوریین

اخه همسرم الان شرایطیه مالی هم اوکی اوکی نیست قسط داره نمیتونه راحت برام خرج کنه 

آهان تازه پدرشوهرت اینها رو درمورد شوهرت گفته نو جمع به تو؟؟؟ چراها اونوقت؟؟؟ خب اینا پرنسس یزرگ کرد ...

تک فرزنده 

بزرگترین مشکل زندگیش باباش بوده سایه همو باتیر میزدن حالا که ازدواج کردیم عزیز شده