2777
2789

بهونشون این که دفترمون تغییر دکوراسیون داره

مصاحبه تو کافی شاپ یکی از هتلای معروف شهرمون

من سابقه ندارم

این عادیه؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ما هم تمام قرارهای کارمون تو هتل و کلوپه

پس مشکوک نیست

بعد اخه میگه دیپلم باشه هم مشکلی نیست سابقه کاری و رشته مرتبط مهم نیست

من لیسانس یه رشته کاملا غیرمرتبطم

الان فردا چی میخواد بپزسه تو مصاحبه وقتی هیچی نمیدونم

یعنی می‌ترسی ؟ یه مکان عمومیه دیگه

نه نمیترسم

آره عمومی هست

نمیدونم برام گنگ هست

ساعت کاری پاره وقت حقوق حقوق کار تمام وقت

سابقه و رشته تحصیلی مرتبط هم نمیخواد

آگهیشم فقط چندساعت رو دیوار بود بعد سریع پاک کرد

پس مشکوک نیستبعد اخه میگه دیپلم باشه هم مشکلی نیست سابقه کاری و رشته مرتبط مهم نیستمن لیسانس یه رشته ...

نه مشکوک نیست خیلی از شغلا چون جای مناسب برای پذیرایی خود محل ندارن همیشه ی کافه ای هتلی چیزی دعوت میکنن که ثابته این که میگه دیپلم هم اوکیه یکم تحقیق کنید اصولا استخدام زیر ۱۸ سال ی سری مدارک مجزا نیاز داره و به داشتن دیپلم ختم نمیشه اگر رشته اتون غیر مرتبطه اولیه اصلا دلیلی نیست احتمالا ی دوره برگزار میکنن شما آموزش می‌بینید بعد وارد کار میشید

نه مشکوک نیست خیلی از شغلا چون جای مناسب برای پذیرایی خود محل ندارن همیشه ی کافه ای هتلی چیزی دعوت م ...

نه من ۲۸سالمه

میگن دیپلم هم کافیه

من لیسانس دارم

آره گفتن یک ماه آموزش دارن از ماه دوم قرارداد میبندن

ولی ماه اول هم حقوق میدن فقط بیمه نمیکنن

میگم معمولا چی میپرسن ؟

نه من ۲۸سالمهمیگن دیپلم هم کافیهمن لیسانس دارمآره گفتن یک ماه آموزش دارن از ماه دوم قرارداد میبندنول ...

اهاا خب می‌خواسته به شما اطمینان بده چیزی نیست 

راستش من خودم با کسی مصاحبه نرفتم ولی بیشتر راجب شرایط کاری توضیح میدن معایبش رو خودت با شرایط خودت تطابق بده مخصوصا تایم کاری که معمولا بالاست دوره آموزشی یکم کارآموزی هم برو خودت ببین میتونی کنار بیای یا نه چون قرارداد ببندی فسخش سخته اگر شرکت نوپاییه احتمالا شرایط خوبی پیشنهاد کنن