2777
2789
عنوان

حسی به بچم ندارم

143 بازدید | 12 پست

یساله ازدواج کردم یهویی باردار شدم و پسرم 20 تیر دنیا اومد،خیلی این 10 روز بهم سخن گذشت،نتونستم با بچه ارتباط بگیرم،شوهرمم آدم حساسی تا میگم دوست ندارم شیر بدم عصبی میشه،بچه کاملا شبیه شوهرمه حس میکنم از شوهرم بدم میاد حسی به بچه خودمم ندارم،دوست دارم ولشون کنم برم یه نفس راحت بکشم،کل بدنم بهم ریخته ورم،شکم ،بخیه

ولی همه انتظار دارن هرجور شده فقط به بچه برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم برات

الان شرایطت طوریه که همه فقط باید کنارت باشن و درکت کنن

احساساتت کاملا طبیعیه خودتو به هیچ وجه سرزنش نکن

اگه مادرت یا همسرت میتونن دو سه ساعت در روز بده بچه رو نگه دارن تو کاری که دوست داری و بهت آرامش میده انجام بده

من پسرم ابان دنیااومد،تا فروردین،بودونبودش برام مهم نبود

شوهرم هوامو داشت،دیگه فروردین جدی و رسمی گفت بخودت بیا.جیگرگوشمون جز من وتو خصوصا تو کیو داره و کلی حرف دیگه،با تحکم

تلنگر شد واسم

با گذشت زمان،و دیدن طفل کوچولو با دستای کوچیک که جز مامان مهربون،پناهگاهی نداره،بهتروبهتر میشی

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

عزیزم ناراحت نباش این روزا برای همه سخته، حتی کسایی که کاملا خواسته منتظر بچه بودن

روزای سختیه و اطرافیانت هم بجای کمک به شما، بدتر باعث تشدید این سختی میشن

عزیزم بهتر میشین افکار و جملات مثبت تکرار کن 

و اگه میشه از مادر یا خواهر یا دوستی بخایین که بهتون کمک کنم تو اینکار تا یکم حالتون بهتر بشه 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

سلام بعد زایمان بدن سرد میشه و افسردگی میاد حتما یه مدت گرمی بخور و سردی رو کم کن البته گرمی های تند مثل زنجبیل خیلی کم  روزی ۳ لیوان عسل آب بخور  صبحانه ارده شیره بخور  هفته ای ۲ بار آبگوشت با گوشت گوسفندی با نخود زیاد بخور ان شاءالله میزون میشی

هرشب ب ۱ بخور

خیلی از دیگران کمک بگیر

حواست ب کم خونی باشه

بچت خیلی بهت نیاز داره اون نمیدونه رفلاکس و آلرژی چیه تو باید بدونی

هورمون هات بالاخره منظم میشه

چشم بند بگیر اگه خوابت نبرد بزن

دیگه زندگیت ب مادر بودن تغییر کرده فعلا برا خودت زمان نداری

لایک نکن لایک نکن لایک نکن