2777
2789
عنوان

باید به این خواستگارم بگم یا نه

497 بازدید | 44 پست

یه خواستگار دارم که از یه شهر دیگه ولی نزدیکه . ۴ساعت راه

قبلا ۳ماه عقد بوده طلاق داده، شناسنامه اش سفیده چون دختره بیماری روحی روانی داشته قرص مصرف میکرده ، ولی به اینا نگفته بودن. 

حالا منم یه اختلال هورمونی دارم تنبلی تخمدان ، نمیدونم اینو باید بهشون الان بگم یا نه. میگم نگم چون الان خیلی شایعه بین دخترها و چیز عجیبی نیس . و از هرکی چه پزشک چه حکیم طب سنتی چه مشاور پرسیدم گفتن زودتر ازدواج کن تا درمان بشی چون خیلی از داروهارو تو متاهلی میشه استفاده کرد و همون رابطه زناشویی منطم هورمونها رو تنظیم میکنه. و همه شون گفتن لازم نیس بگی اصلا به خواستگارات چون اونا از کاه کوه میسازن درحالیکه شاید بی هیچی باردار شی

ولی این مورد فرق میکنه قبلا یه بار سر بیماری و ازین مهم تر اینکه صادق نبودند زندگیش بهم خورده. تو این مورد باید چکار کنم..؟

در ضمن عکسم میخواستن گفتیم نه، الان میگن تماس تصویری. از تماس تصویری خوشم نمیاد..

میگم اگه بابت همون اختلالی که دارم کلا بگم بهشون مناسب هم نیستیم بهتر نیست؟  دردسر ندم هیچکسو.. ولی اگه چهره ام رو ببینن و نپسندن خیلی بدتره..  همش فک میکنم نمیپسندن چون اصلا تو عکس و تصویر خوب نیستم🥲🥲

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

نیازی ب گفتن نیست،درمورد جداییش باید بگم هر مردی طلاق میگیره ی ایرادی میذاره رو فرد قبلی مثل خیانت یا مشکل روانی داشتن و خودشو بی گناه و مظلوم جلوه میده درمورد ازدواج قبلیش تحقیق کنید و ازش بخواهید اگ مدرکی داره برای اثبات اینکه اون مشکل داشته بیارن

عکسم نده اگ میخوان حضوری بیان خواستگاری

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیازی ب گفتن نیست،درمورد جداییش باید بگم هر مردی طلاق میگیره ی ایرادی میذاره رو فرد قبلی مثل خیانت ی ...

حق فسخ بهش دادن که شناسنامه اش سفیده.. تحقیق که میکنیم ولی خب چون علت طلاقش بیماری بوده میگم رو این موصوع حساسه. بعدا بفهمه دردسر میشه 

عکس گفتیم نه میگن تماس تصویری، اینهمه راه بیایم

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

بنظر من موضوع مهمیه. شاید درمان نشد. اونوقت چی؟

نمیدونم ولی خیلیا با همین بچه دار شدن یکم سخت هست ولی خب بالاخره یه چیزایی رعایت کردن و حامله شدن

حق فسخ بهش دادن که شناسنامه اش سفیده.. تحقیق که میکنیم ولی خب چون علت طلاقش بیماری بوده میگم رو این ...

ولش کن کسی ک بخاطرت نمیاد و دوری و بهونه میکنه ارزش نداره

تنبلی تخمدانو خیلی بزرگش کردی،الان دیگ اکثرا درگیرن باهاش 

چقدر تنبلی گنده کردیاختلال هورموووو. نی!!!!!!!تنبلیه دیگه ۹۰ درصد الان دارن چ تاثیری تو زندگی داره ...

اخه بارداری اینجور افراد سخته یا بعضیا باردار نمیشن.. 

اتفاقا من دلیل اصلیش رو گفتم کاملا واقعی.. نه بیماری خطابش کردم که نیست ، نه کمتر 

نمیدونم ولی خیلیا با همین بچه دار شدن یکم سخت هست ولی خب بالاخره یه چیزایی رعایت کردن و حامله شدن

اگ قرارباشه این مسائل گفته بشه سرماخوردگیو سلامت دندان و چشم هم باید بررسی بشه😐

واسه خودت ارزش قائل باش عزیزم اصلا اون فرد مورد مناسب نیست هم بخاطر جداییش و هم بابت دوری راه

کلا مورد رد کناول بخاطر طلاقشدوم ۴ساعت زیاده

عقد بودن خب تقصیری نداشته.. من مشکلی با راه دور ندارم ادم هم کفوم باشه همونجوری که میخوام . با اینچیزا میسازم.. از بس که ادم چرند اومده خواستگاریم خسته شدم

ولش کن کسی ک بخاطرت نمیاد و دوری و بهونه میکنه ارزش ندارهتنبلی تخمدانو خیلی بزرگش کردی،الان دیگ اکثر ...

خب واقعا بیان و نپسندن زور داره بنظرم .. 

اون که منو کامل  نمیشناسه برا چی بخاطرم پاشه بیاد.. عاشق هم که نشدیم.. خواستگاری سنتیه

بزرگش نکردم😂 مطمعنم اینا بخاطر این تجربه اگه بعدا بفهمن بزرگ میاد بنطرشون و همچنین میگن چرا صادق نبودید اول بگید