2777
2789

ما هرچی تفریح دارین در راستای چاق شدنه

میشینم یه چیزی کباب میکنیم یا دسری شیرینی کیکی چیزی درست میکنیم.

هفته ایی یکی دوبار فیلم میبینیم دوستم دارم بیشتر شه ولی سلیقمون یکسان نیست

شوهرم خیلی پادکست گوش میده دوست دارم باهاش بشینم گوش بدم ولی ذهنم میپره یا کتاب صوتی هرشب گوش میده من نمیتونم

میخوایم بریم تخته نرد و شطرنجم بگیریم.

بازم ایده بدین

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه انقدرفرصت دارین که دنبال تفریح دونفرن این شوهرمن 9شب میادخونه اگه خیلی زودبیادتازه وشایدم بعضی وقتا 10شب ییادخونه تاشام میخوریم میوه میخوریم یه فیلم یااخبارنگاه میکنیم باهم دیگه صحبت میکنیم بایدبخوابیم فرداصبح بریم دنبال کاروزندگی بعضی وقتام به جای فیلم واخبارمیریم بیرون باکاشین دورمیزنیم یاام بازارمیریم همین

کشتی میگیریم

قد و وزنتون نزدیکه؟😬

من باهاش کشتی بگیرم از پیش باختم

ولی ایده جالبیه میگم زانو بزنه من ایستاده باهاش کشتی بگیرم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

میتونین لباس و یه سری ابزارم بگیرین که لباس به سلیقه خودتون طراحی کنین،مثلا رو لباس نقاشی بکشین با ا ...

چه جالب ولی فک نکنم شوهرم دوست داشته باشه

حقیقتش هیچ تفریح دونفره ای با هم نداریم حتی بیرون رفتن 

فقط گاهی میشینیم فیلم میبینیم 

تازگیا هم شروع کردم همسرم و میزارم رانندگی یادم بده 

البته بلدم اما در حدی نیست که ماشینو بدن دست خودم تنها برم البته اونو هم بلدم اما همسرم هنوز بهم اعتماد نداره میخام به اون مرحله برسم شاید دو سه ماه طول بکشه ولی ارزش داره چون همسرم هیچ وقت نیست من مجبورم خودم راننده بشم کارامو انجام بدم خصوصا اینکه نی نیم داره به دنیا میاد و دانشگاهم هم مهر ماه شروع میشه و یه شهر دیگه هست بالاخره باید برم دانشگاه و بیام هر روز و نی نی هم به روز بزرگ میشه به خاطر اون هم که شده باید بلد باشم رانندگی کلاسی باشگاهی بازاری چیزی دکتری اگه خاستم ببرمش چون همسرم هیچ وقت نیست 

روزا هم که از خواب پا میشه می‌ره بیرون کاراشو می‌کنه موقع ناهار میاد خونه غذاشون میخوره می‌ره سر کار نصف شب هم برمیگرده خونه که اکثر مواقع تو اون ساعت من دیگه خوابیدم 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
قد و وزنتون نزدیکه؟😬من باهاش کشتی بگیرم از پیش باختمولی ایده جالبیه میگم زانو بزنه من ایستاده باهاش ...

نه یکی نیست ، همینم جذابش می‌کنه 

یکم اون شل میگیره ، یکم بهم یاد میده اگه یه روز یکی خفتم کرد کجاها ضربه بخوره حساس تره 

آها یه سری شبام با دخترمون میریم بیرون تهران گردی ، تو ماشین با آهنگا داد می‌زنیم

بعضی وقتام می‌نشینیم با هم تو اینستا ریلز نجاری میبینیم 

جز اینا تفریح دیگه ای نداریم