2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من درد وحشتناک و کشنده داشت دو سه ماه طول کشید سه شبانه روز که هوار کشیدم اولش خدا نصیب گرگ بیا ...

برای منم  طولانی شده 

یکبار پریود شدم  رفتم سونو گفت  ۷ میل  بقایا داری    باید توپریود بعدم بیاد حتما    منم ۲   ۳ ماهه درگیرم  توروخدا دعا کن تواین پریود بره

منظور از طول کشیدن چیه من اصلا خونریزی نمیوفتادم پاره شدم آخر آمپول فشار زدن بازم خون نیومد دیگه برد ...

منظرم اینه کارم به پریود دوم کشیده گقتن بقایا داری  چرک خشک کن دادن    دعاکن بیفته تواین پریودم 

منظرم اینه کارم به پریود دوم کشیده گقتن بقایا داری چرک خشک کن دادن دعاکن بیفته تواین پریودم

مامان به من یه قرص داد لکه ببینیم قطع شد بعد ماه بعد پری شدم قشنگ لخته بود افتاد خودت انداختی؟ یا خودش 

مامان به من یه قرص داد لکه ببینیم قطع شد بعد ماه بعد پری شدم قشنگ لخته بود افتاد خودت انداختی؟ یا خو ...

نه خودش مشکل داشت   رشدش تو ۶ هفته متوقف شده بود   باید مثلا ۱۳  هفته میبودم  هنوز ۶ هفته بودم     با دارو گیاهی انداختمش 

برای منم طولانی شده یکبار پریود شدم رفتم سونو گفت ۷ میل بقایا داری باید توپریود بعدم بیاد حتم ...

خودش که نمیاد باید دارو بدن

برای من قرصهای ریز تجویز کرده بود روزی یدونه خیلی ریز بودن

یادم نیستمد روز خوردم ولی خیلی کمک کرد

خودش که نمیاد باید دارو بدنبرای من قرصهای ریز تجویز کرده بود روزی یدونه خیلی ریز بودنیادم نیستمد روز ...

منم دادن بهم خیلی داشتم مصرف میکردم گذاشتم کنار حالا طب سنتی  همون دارویی ک باهش سقط کردمو گفت  توپریود بخورم