سلام بچهها امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده گفتم با شما هم مشورت کنم راستش من حدود یک ساله که عقد کردم و نامزدم آدم خوبیه و دوستش دارم، اما یه موضوعی من رو یه کم ناراحت کرده.
ما هنوز النگو نخریدیم. میدونم شاید یه سریها بگن چیز مهمی نیست، ولی راستش برای من خیلی ارزش داره.دلم میخواد نامزد منم به فکر خوشحال کردن من باشه و برام ارزش قائل باشه.
البته اینم بگم که چند وقت پیش نامزدم گفت تو قرعهکشی 100 میلیونی شرکت کرده و اگه دربیاد ماشینش رو عوض میکنه. این هفته هم گفت میخواد با وام ازدواج دستگاه بگیره و تو خونه یه کسب و کار راه بندازه. من بهش گفتم النگوهامو دوست دارم و بحث رو عوض کرد.
پسرخاله نامزدم سه ماهه عقد کرده و یه حلقه گرونقیمت و دو تا النگو برای نامزدش خریده. من فقط یه حلقه ساده دارم و یه النگو هم فامیلشون که جواهرفروشه، حدود 5 ماه پیش بهمون داد که برای خنچه یلدا ببریم.
حالا سوالم اینه: به نظرتون من باید چه واکنشی نشون بدم؟ چطوری با نامزدم صحبت کنم که ناراحت نشه و حس نکنه دارم بهش فشار میارم، ولی در عین حال منم به خواستههام برسم؟ چطوری بهش بفهمونم که این موضوع برام مهمه؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. ❤️