2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 89 پست
بشین باهاش مفصل صحبت کن و رودروایسی رو کنار بزار سنگاتو  وابکن. جنگ اول به از صلح آخر. پس فر ...

به خدا ۱۰۰۰ بار مفصل حرف زدیم.

ولی من زود خر میشم.

وقتی پیشمه مثل چی گول میخورم.بدون رودروایسی حرف زدیم.

ولی خب هی شرایطشو میگه...

شرایطی که خودش واسه خودش ساخته

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی یه دختر شرعا به عقد یه آقا در اومد. مرد موظفه که تمام مخارج زن رو بده. سالی ۴ دست لباس و خوراک ...

هزیزم این حکمارو بنده هم بلدم ..گفتم هم قانونا میدونم به عهده ی مرده ...ورست بخونید لطفا 

میگم ما در خانوادمون انتظار نفقه نداشتیم تا عروسی .گرچه اونا عیدی و خرج مسافرتو ایناشون بجا بود ولی من انتظاری نداشتم ..کلا تو فامیل هم ندیدم تاحالا قبل عروسی کسی نفقه بخواد . حکمش رو هم هممون میدونیم .ولی اصولا پدرها راضی نمیشن قبل عروسی داماد خرج دخترک بده ..البته ما تینطوریم هرکس یه رسمی داره 

عزیزم اینو نگو  اتاقا بایدمشکلت پولش باشه الکی ک نیس ازدذواج کردی هزارتا ارزوداری

حالا در آینده ان شالله که درست میشه. ولی الان چیکار کنم که کار نداشتنش داره ذره ذره جونمو میمکه

😑😑😑😑😑😑😑 نمیدونم واقعن چی بگم.  با یه مشاور صحبت کن حتما یه راهنمایی بهتر ما میکنه اون ...

واقعا دارم کم میارم..تو فکر مشاور هستم.

دنبال یه مشاور خوب میگردم که دلسوز باشه و یه چیزی هم حالیش باشه.

منم همینو میگم... والا قبل ازدواج همینجوری بود. ولی الان نمیدونم چرا نمیره. یعنی میره هاااا. اون ...

باید اساسی حل کنی ..مثلا خانوادت اتمام حجت کنن ..بگن یا کار پیدا کنه یا شرپنده نمیتونیم ادامه بدیم . شمام یکم سفت باش 

عزیز دلم شوهرت چه رشته ای درس میخونه و چه مقطعی؟؟؟؟؟خودت چقدر درس خوندی؟

این پروژه رو که بده و معرفی به استادم بده، لیسانس برق قدرت میگیره.

منم فوق دیپلم آی تی ام

واقعا دارم کم میارم..تو فکر مشاور هستم. دنبال یه مشاور خوب میگردم که دلسوز باشه و یه چیزی هم حالیش ...

ان شاء الله که خدا کمکت کنه عزیزززم.

واقعن ناراحت شدم. همش یاد فامیلمون میفتم.

ان شاء الله مثل فامیل ما نشی.

خدا خودش دستاتو بگیره و کمکت کنه😐😐😐😐

این پروژه رو که بده و معرفی به استادم بده، لیسانس برق قدرت میگیره. منم فوق دیپلم آی تی ام

من الان داشتم توی دیوار رو نگاه میکردم کلی آگهی های خوب با شغل های دیدم میخوای یه نگا بنداز اگه نه تا برات عکس بگیرم بفرستم.

Kimilena
هزیزم این حکمارو بنده هم بلدم ..گفتم هم قانونا میدونم به عهده ی مرده ...ورست بخونید لطفا  میگم ...

عزیزم‌منم‌میگم‌که همینجوری اسمشو نفقه گذاشتم.

قانونیشو گفتم.

وگرنه اگه انتظار نفقه داشتم که الان کفش نداشتم پام کنم.

ممظورم این بود که خب تا این حد پول نداریم.

وگرنه بابای منم اصلا حتی یه بارم نمیذاره حتی شوهرم دکتر ببرتم‌.

خودش کارتشو میده همیشه.

یا حتی بعضی وقتا که میدونه جیبش خالیه، خودش کارتشو میده بهمون، یا واسه من پول میریزه.

الان اصلا نیازی ندارم که بخوام انتظار داشته باشم ازش‌

انتظار من ازش کاره.

نه پول و نفقه

این پروژه رو که بده و معرفی به استادم بده، لیسانس برق قدرت میگیره. منم فوق دیپلم آی تی ام

فعلا اصلا سر کار نرو ...یا اگر رفتی شرط کن پولت مال جهازته مثلا ..گرچه ممکنه قلبا این نظرت مباشه و دوست داشته باشی تو زندگیت خرج کنی ...مثل خود من ...ولی فعلا تا کار پیدا نکرده نگذار رو درامد تو فکر کنه 

باید اساسی حل کنی ..مثلا خانوادت اتمام حجت کنن ..بگن یا کار پیدا کنه یا شرپنده نمیتونیم ادامه بدیم . ...

خب بالاخره که کار پیدا میکنه.

نمیتونه اینجوری ادامه بده که.

من الان تحت فشارم.

میاد خونمون دلم میخواد زمین دهن باز کنه برم توش...

بعدم راستش من توانایی ادامه ندادنشو ندارم‌.

دوسش دارم.

همه زندگیمه.

ففط اگه سر کار بره،دیگهمن اینجوری نیستم.

حالا فوقش یکم سخت میگذره.

ولی ایمجوری روح و روانم اذیت نمیشه که.

ناراحت نشیا خواهش میکنم. برا بقیه هم میگم. آخه چرا اینطوری ازدواج کردی؟؟؟؟؟ دانشجو سربازی نرفته ...

حرفیو که من میخواسم بزنمو زدی

زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از روبرود