2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عالی کجا هست کدوم منطقه عزیزم؟

روستاهای قم ، بعد کجاش عالیه 😅 بر کسی که داره خوبه ، چون هما رفتن زمین خریدن ویلا ساختن گرون شده ، ولی با این وضع کشور نقا ط کوهستانی به نظرم اینده خیلی گرون بشه 

روستاهای قم ، بعد کجاش عالیه 😅 بر کسی که داره خوبه ، چون هما رفتن زمین خریدن ویلا ساختن گرون شده ، ...

آخه من شانس ندارم یعنی الان اونجا زمین متری ۱۵ ولی زمین من متری 2/5 این تنها سرمایه امه میخاستم بفروشم خونه بخرم

آخه من شانس ندارم یعنی الان اونجا زمین متری ۱۵ ولی زمین من متری 2/5 این تنها سرمایه امه میخاستم بفرو ...

متری ۲ ونیم که خیلی کمه مگه کجایی ، ما باغچه کشاورزی ۲۰ تا درخت گیلاس فقط داره ته روستا  داریم ، متری ۶ تومن نه اب داره نه برق ، اب از قنات که کنارش بر می داریم ، برق موتور برق داریم ، دلم نمی اد بفروشم ، اصلا نفروش ،زمین ارزش داره هر وقت باشه به ارزش واقعیش می رسه  ، ۲و نیم که خیلی ارزونه 

متری ۲ ونیم که خیلی کمه مگه کجایی ، ما باغچه کشاورزی ۲۰ تا درخت گیلاس فقط داره ته روستا داریم ، متر ...

زمین تو شماله مسکونی هم هست اینم شانس منه  الان باید حداقل متری 10تومن میبود