2777
2789
عنوان

همرو برق مبگیره مارو

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 110 پست
دقیقاخدا اینجور آدم هارو به راه هیچکس نیاره

الهی آمین جهنم خالص آوردن رو زمین برای زن ها 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یره چغوک همشهری منی..... خخخخ مشهدیا دیگ خودت میدونی سخت گیرن

😂😂😂قربان تو جانم 

ملکه ولما کو 

ای از سخت گیری رده 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دیگه حس قدرت وغیرتشون برا خانوماشونه فقط

بیخود کرده بلانسبت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

😂😂😂قربان تو جانم ملکه ولما کو ای از سخت گیری رده

خواهر مشهدیا همه رگا غیرت باد کرده ی

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

خواهر مشهدیا همه رگا غیرت باد کرده ی

😂😂😂

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

خب گفته با حجاب باشه کدوم مردیه از زن بی حجاب خوشش بیاد😐

حالا باحجاب زن باید حتما خونه دار باشه؟

آخرشم ۱  قرون بهت نمیدن مجبوری بی پول تو خونه بمونی تا شاید یه روز یه هزاری بهت بده زن دوست داره یه وسایل رو بخره یه لباسی بخر که اگه شوهر پول نداشت یه چیزی یه طلایی بگیره

خواسته های پسر سوم زیاد بود عروس خانم از پس هزینه هاش بر نمی اومد😂🤣🤪😜

حالا میگن ازدواج سخت شده توقعتو بیار پایین پسرجان😂😂

دوست من بزور تازه کوییک قسطی گرفته

کسی که خودش ماشین خارجی داشته باشه انتطار یه چیز بالاتر یا حداقل در یک سطح از طرف مقابلش داره 😃😂

یه عده چه رویاهایی بافتن برا خودشون

تازه هنور شغلم نداشته

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]