2777
2789
عنوان

همرو برق مبگیره مارو

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دید دختر خانم همچین شرایطی ندارع خیلی غلط کرد اومد سراغم تو هم خدا می‌خوام هر خرمامی‌خوان اونی ...

واقعا 😂😂😂🤦🤦🤦🤦

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شما رو چراغ نفتی گرفته نگفت مهریه چقدر باشه 🤣

نه به اونجا نکشیده بابام انقد خندیده که ناراحت شدن😂😂

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

عااااا تو پسری طرف اونو میگیری اخه همون اول بره خواستگاری یکی ک پوشش خوب باشه با حجاب باشه چ کاریه ب ...

خب گفته با حجاب باشه کدوم مردیه از زن بی حجاب خوشش بیاد😐

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

شرایطش معقوله

خب سرایطش معقوله بره سمت دختری که شرایطش رو داشته باشه 

من چرا باید خودمو عوض کنم 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ای خدا😂😂😂🤦

باورت نمیشه خواستگاری دوستم مادر پسره گفته یکی از ملاک هامون اینه عروس خانم حداقل یک ماشین خوب خارجی داشته باشند یا یک خونه ای 🫤😑پسره چه کاره بود دانشجو برق صنعتی درسش تموم شده عمویش قول داده ببرش سر کار🤣

دختری از جنس دریا 

منو یاد خواستگاری انداخت می‌گفت تو خونه جلو حتی مامانم چادر مشکی بپوشی 😂😂😂وقتی زنگ زدن زن داداشم ...

یا خدا این دیگه کی بوده

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

هر از گاهی هم نفس بکشین جوری ک مزاحم من نشه صدای نفس کشیدنتون

نه مردن مد نظرش بوده روش نشده😂

خب سرایطش معقوله بره سمت دختری که شرایطش رو داشته باشه من چرا باید خودمو عوض کنم

همون دیگه آخه داری مسخره میکنی الان اکثرا همینه شرایطشون کی از زن بی حجاب خوشش میاد

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

خب سرایطش معقوله بره سمت دختری که شرایطش رو داشته باشه من چرا باید خودمو عوض کنم

نه بببین این تو رو می‌خواسته ولی این تو رو جوری که خودش دوست داره می‌خواسته🤣😑

دختری از جنس دریا 

این چراغم نیسگ.و.ز ننه ی ادیسونه🤣

😂😂😂😂غشششش

خوب نظرشو گفته،شما نپسندیدی.

خب پس دقیقا چی منو پسندیده اومده خواستگاری فقط دختر بودن براش ملاک بوده؟

باورت نمیشه خواستگاری دوستم مادر پسره گفته یکی از ملاک هامون اینه عروس خانم حداقل یک ماشین خوب خارجی ...

حدااااقل یک ماشین خارجی😂

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]