2777
2789
عنوان

همرو برق مبگیره مارو

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 110 پست
دقیقااینا آخر سر یه بیچاره گیرشون میوفتهروانین

اره معلوم روانی بود مردم کچل چاق تازه کار نداشت بازاری بود می‌گفت من از حرف زیاد خوشم نمیاد انگار حالا من قرار بست چهار ساعت حرف میزدم   جالب تو اون یکساعت خودش حرف زد تا من

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب گفته با حجاب باشه کدوم مردیه از زن بی حجاب خوشش بیاد😐

خب خوشش نیومده پس دقیقا سرچی اومده خواستگاری نه از حجابم نه از رفتارم صرفا خانوم بودن ملاک بوده براش؟خب بره سراغ باحجاب 

والا ما پوششمون متعارفه انقد که بابا وداداشمونم راضین ملت سطح توقعشون بالاست

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اره معلوم روانی بود مردم کچل چاق تازه کار نداشت بازاری بود می‌گفت من از حرف زیاد خوشم نمیاد انگار حا ...

یه مینی جهنم رو باهاش تجربه کردی

واقعا ترسناکن 

بچه هاشونم بدبختن میشن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

باورت نمیشه خواستگاری دوستم مادر پسره گفته یکی از ملاک هامون اینه عروس خانم حداقل یک ماشین خوب خارجی ...

😂😂😂😂😂

وایییییی 

ملت به حرفی که میخوان بزنن یک ثانیه فک نمیکنن؟

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

یا خدا این دیگه کی بوده

باز مشکی حتما مشکیا رنگیم نباشه😕

همون دیگه آخه داری مسخره میکنی الان اکثرا همینه شرایطشون کی از زن بی حجاب خوشش میاد

والا پوشش من شبیه پنجاه درصد جامعه هسن حداقل نصف دحترامون بی شوهر موندن؟نه والا فعععک نکنم همه مث شما فک کنن

نه بببین این تو رو می‌خواسته ولی این تو رو جوری که خودش دوست داره می‌خواسته🤣😑

خواستش بخوره تو فرق سرش چشاش دربیاد مردک 😂

والا پوشش من شبیه پنجاه درصد جامعه هسن حداقل نصف دحترامون بی شوهر موندن؟نه والا فعععک نکنم همه مث شم ...

تهرانی شاید عادیه شهر ما بی حجاب باشه کسی سمتش نمیره

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

پ این همه زن بیرونن حجاب ندارن شوهراشونم هستن اینا چی ان؟؟ خیلی ها با بچه خونواده بیرون میبنی بی حجا ...

والا بخدا میگم ک پس همه ی اونایی ک مث منن بی شوهر موندن لابد

منم بی حجابببب نیستما این گندش کرده😂

یه مینی جهنم رو باهاش تجربه کردیواقعا ترسناکن بچه هاشونم بدبختن میشن

😂😂😂😂😂🤦🤦🤦مینی جهنم خوب اومدی واییی حساب کن مامانم فشارش رفت بالا زن داداشم عصبی میگفتن زن همسایه چی دیده مردم معرفی کرده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

باور کن یا گفت لباس رنگی نپوش 😐😐اصلا عجیب و غریب حرف زد تو اون یکساعت تو دلم میگفتم خدا این کدوم ب ...

مریضنا واقعا مریضن

اونا یا مجردن یا بیون یا شوهراشون بی غیرتن

خب دیگه خب نظر نده الان نصف ملتو بی غیرت کردی یکم حرف زدن یادبگیر

والا بخدا میگم ک پس همه ی اونایی ک مث منن بی شوهر موندن لابدمنم بی حجابببب نیستما این گندش کرده😂

خخخخ حالا فک کن من باز با حجاب چادری اومدم سر حجاب با این بحث میکنم ،😂😂😂

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏