2777
2789

تاپیک مفید زدم ک بدرد بخور باشه هیچکیییی نیومدفقط دعوا مادر شوهر دوس دارید کمی برا پیشرفت تلاش کنید خببببب

گفتم شغل دوم برا خانوم ها چی پیشنهاد میدید مگس پر نزد تو تاپیکم اینجا هرکی ایده داره بگه

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا به همه توهین میکنی شاید یکی ندونه خب

ت.هین نیس عزیژم اخه جز یه نفر کسی نیومد

تاپیک مادرشوهر و شوهر همیشه پربازدیده

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 

میتونید یه مغازه داشته باشید

که اغلب شاگرد اداره اش کنه

و گاها خودتون.

یا میتونید آنلاین شاپ تاسیس کنید.

یه هنر یا مهارت یادبگیرید و تو تایم خالیتون خدمات بدید.

مثلا فیشال یادبگیرید و تایم خالی تو یه کلینیک یا سالن مشغول بشید.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم من تاپیکتو دیدم،اما‌چیزی به ذهنم نیومد.

علاوه بر اون اعتقاد دارم زن یه شغل واسش کافیه،بیشتر از اون نه قدرشو میدونن،نه چیزی از زندگی میفهمه.

اگر میخوای حقوقت خوب باشه،دنبال یه شغل خوب باش ولی تو همون بدرخش

اینجا اکثرا خانه دارن یا درحال تحصیل چه انتظاری داری

خب خانه دارها هم میتونن شغل تو خونه داشته باشن ب شرطی ک ایده باشه

من این تاپیکو زدم نظرات و ایده های مختلفو ببینم ازش استفاده کنم

عزیزم من تاپیکتو دیدم،اما‌چیزی به ذهنم نیومد.علاوه بر اون اعتقاد دارم زن یه شغل واسش کافیه،بیشتر از ...

درستو قشنگ گفتی عزیزم

ولی من فعلا هدغ خرید زمین دارم شغل با درامد بالا نتوستم پیدا کنم فعلا۲۰ حقچق میگیرم ک کافی نیس

بدل نگیرکلا جنجال بیشتر دوس دارن + خیاطی اگه حرفه ای بشی واقعا درآمد داره

خیاطی فول بلدم،،ولی خیلیسخته و گردن اسیب میبینه