2777
2789
عنوان

سفر با کودک شش ماهه

67 بازدید | 9 پست

چندین ساله سفر نرفتیم فقط یک زمان کوتاه همسرم تونسته خالی کنه واسه سفر دختر هشت ساله و پسر شش ماهه دارم که هنوز غذاشم شروع نکردم این چند روز باید شروع کنم از یزد بخوام برم سفر شمال مثلاً طرفای ماسال اونم ۲۰۶ میشه؟ماشین شیب کوهستانی را تحمل میکنه؟تا حالا اون طرف نرفتیم من مخالفم ولی همسر میگه الان مریم دیگه نمیشه .از طرفی میترسم واسه پسرم .تازه تا حالا هر جایی رفتیم خودم گفتم مادرشوهر برادر شوهرم بیان حالا دیگه جا نداریم روم نمیشه بگم میان بنده خدا مادر شوهرم خیلی خوبن .کجا میتونم برم سفر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید ولی یه جای خنک

مثلا اردبیل و اون طرفا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه تو گرما بیشتر آسیب میبینه تا زمستون  سعی کنید به جاهای خنک برید تبریز و اردبیل و .... تو تابستون ویروس های گوارشی زیاد هست دستاتونو زود به زود بشورید با دست نشسته به بچه ها غذا ندید  

من با بچه شش ماهه ۱۲ ساعت‌ تو اتوبوس بودم اونم اول زمستان

خیلی سخته خدایی .این بچه ی من حساسیت پروتئین گاوی هم داره هر غذایی نمیتونم بخورم می‌خوام ی جوری منصرفشون کنم نمی‌دونم والا