2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی آموزش پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه خیلییی نامردیهرشتت چیه عزیزم؟

اموزگاری اصلا رشتمو نخواست،،، دبیری هم شهرم و شهرای نزدیک نمیخواستن،،، علوم اجتماعی

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

اشکالی نداره عزیزم ولی تعجب میکنم با رشته شما چطور نگرفتن

فدات❤

ایرانه صراط مستقیمی نداره،،، اعتراضم کردن ولی خب اصلاح نشد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

پارسال کتاب خریدم شروع کردم ب خوندن دفترچه که اومد رشتمو نخواست🥲

منم چقدر بهمون ظلم شد🥲

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
فدات❤ایرانه صراط مستقیمی نداره،،، اعتراضم کردن ولی خب اصلاح نشد

فدا سرت 

باور کن همون یکی دو نفرم که میگیرن با پارتی بازیع ولی با این ازمون مسخرشون می خوان پول از مردم بگیرن

منم چقدر بهمون ظلم شد🥲

خییلی 

من چقد ناراحت شدم تا چند روز عصبی بودم

فدا سرت باور کن همون یکی دو نفرم که میگیرن با پارتی بازیع ولی با این ازمون مسخرشون می خوان پول از مر ...

قربونت،،، اره همینطوره،،، خدا بزرگه

خییلی من چقد ناراحت شدم تا چند روز عصبی بودم

من برای کیفیت بخشی میخوندم، رشتمو نخواست مجبور شدم تک ظرفیتی دبیری رشته خودم ثبت نام کنم،ولی فکر نکنم قبول بشم فقط مدت عذابمو بیشتر کردم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
من برای کیفیت بخشی میخوندم، رشتمو نخواست مجبور شدم تک ظرفیتی دبیری رشته خودم ثبت نام کنم،ولی فکر نکن ...

من برا اموزگاری خوندم که متاسفانه رشتمو نخواست،،،، 

تلاشتو بکن ان شاالله قبول میشی،،، تست بخون،،، تلگرام داری ی نفر ادرس ی کانال داد گفت از تستاش خریدم وخوندم قبول شدم رایگانم میذاره