2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی آموزش پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 37 پست
من برا اموزگاری خوندم که متاسفانه رشتمو نخواست،،،، تلاشتو بکن ان شاالله قبول میشی،،، تست بخون،،، تلگ ...

موسسه ثبت نام کردم کلی تست داده، دوستت آموزگاری بود؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
موسسه ثبت نام کردم کلی تست داده، دوستت آموزگاری بود؟

نه،،، دبیری بود ولی یادم نیست رشته ش چی بود،،، کانال برا تمام دورس تست داره

خب شما که هزینه کردی حداقل بخون که نتیجه بگیری 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه،،، دبیری بود ولی یادم نیست رشته ش چی بود،،، کانال برا تمام دورس تست داره خب شما که هزینه کردی حدا ...

یعنی فقط تست خونده بود؟ چند ماه خونده بود؟ من خیلی هزینه کردم حدود هفت میلیون

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
یعنی فقط تست خونده بود؟ چند ماه خونده بود؟ من خیلی هزینه کردم حدود هفت میلیون

اره،،، زمانشو نمیدونم ولی گفت زیاد شرایط درس خوندن نداشتم مادرم مریض بود خانه داری میکردم وقت نمیکردم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

اره،،، زمانشو نمیدونم ولی گفت زیاد شرایط درس خوندن نداشتم مادرم مریض بود خانه داری میکردم وقت نمیکرد ...

اگه اینجوری باشه پس منم باید قبول بشم روزی چهار ساعت از وقتی دفترچه اومده میخونم،قبلش هم عمومی اینا خونده بودم به دردم خورد، چه بدونم فقط امیدم به خداست 🥺،دوتا بچه دارم شرایط منم سخته

اگه اینجوری باشه پس منم باید قبول بشم روزی چهار ساعت از وقتی دفترچه اومده میخونم،قبلش هم عمومی اینا ...

برا متن کتاب وقت نیست،،، بیشتر تست بخون وقت داری زمانشو بیشتر کن

ان شاالله قبول میشی

برا متن کتاب وقت نیست،،، بیشتر تست بخون وقت داری زمانشو بیشتر کنان شاالله قبول میشی

مرسی عزیزم ،دلت بزرگ و مهربونه، ان شالله خدا در دیگه به روت وا کنه که از اینم بهتر باشه 

مرسی عزیزم ،دلت بزرگ و مهربونه، ان شالله خدا در دیگه به روت وا کنه که از اینم بهتر باشه

فداتشم،،، ان شاالله تاپیک قبولیتو ببینم