2777
2789
عنوان

طلا یا سکه

70 بازدید | 6 پست

دوستان من از درآمدم هر ماه ۱۰ میلیون میتونم پس انداز کنم برای اینکه پول ثابت نمونه و کمی بیاد روش بنظرتون طلا بخرم یا سکه بخرم میدونم که بیشتر از یک گرم نمیشه

و اینم بگم بعد از چند ماه هر چی خریدم قرار بفروشم چیکار کنم بیشتر سود کنم و پولم از ارزش نیوفته و بیشتر بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما نمیتونی با ماهی ده تومن سکه کامل بخری نمیتونی هم پولتو مثلا 8 ماه نگهداری تا یه سکه تمام بخری پس همون یک گرم در ماه بخری بهتره 

درکل اول سکه کامل اولویت داره بعد طلای آب شده و مستعمل 

دور ربع سکه هم کلا خط بکش 

پسنداز طلا بلند مدت سود داره،اگه میخوای بخری چند ماه دیگه بفروشی نتنها سود نمیکنی ضررهم میکنی

آخه پولم بمونه دستم همش لباس میخرم میره میخاستم یچیزی بخرم بعدا از طریق فروشش پولو بردارم